Raseinių naujienų portalas

KultūraNaujienos

Ir vėl nuvilnijo „Rugsėjo aidas“

Šio renginio tradicinis akcentas yra „Pagarbos mokytojui pamoka“, kurią vedė Arnas Zmitra, jaunasis pedagogas, VšĮ „Atrask Raseinius“ direktorius. Jis dalijosi savo pedagoginio darbo patirtimi, su pagarba ir dėkingumu pristatė vieną iš savo autoritetų, paskatinusių jį pedagoginei veiklai, habilituotą mokslų daktarę, prof. Viliją Targamadzę. Profesorės manymu, mokytojo profesija visada buvo ir turi būti prestižinė, nes ji susijusi su didžiule atsakomybe ugdant mokinių vertybines nuostatas.

Ilgametis Raseinių Trečiojo amžiaus universiteto dekanas Antanas Norkus ir prodekanė Sofija Šneiderienė linkėjo visiems sveikatos ir sėkmingų, įdomių studijų Raseinių TAU. Senjorai ir šventės svečiai turėjo galimybę pasikalbėti prie kavos puodelio, susipažinti, aptarti artėjančius, staigmenų kupinus mokslo metus.

Renginio kulminacija tapo nuotaikingas solistės Dianos Tiškovaitės koncertas.

Jau ketvirti metai, kai Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba vykdė pilietinę iniciatyvą „Padovanok mokytojui senjorui knygą“. Joje aktyviai dalyvavo ir knygas dovanojo rajono įstaigos, pavieniai asmenys. Visiems, dovanojusiems ir taip sušildžiusiems mokytojams senjorams sielas nauja knyga, mes nuoširdžiai dėkojame už jūsų gerumą ir pilietiškumą. Knygos ir margaspalviai kardeliai papuošė mokytojų senjorų rankas, o akys sužybsėjo džiaugsmu ir dėkingumu. Raseinių TAU studentai buvo apdovanoti simboliniu įvadu į Sveikatos ir saviraiškos studijų programą – bukletu apie sveikatą.

Kiekvienas renginio dalyvis jautėsi reikalingas, keliaudamas namo su šypsena, gerais įspūdžiais ir nusiteikimu naujiems mokslo metams.

Raseinių raj. savivaldybės informacija ir nuotr.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us