Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Žmonės, ne avių banda, mere!

Algirdą Gricių pažįstu labai gerai, tikiu kad taip pasakė.

Nuo ko jis ruošiasi „apsaugoti“ Raseinių rajoną? Nuo „Danspino“ ir direktoriaus Rosvaldo Kunicko? Nuo „Norvelitos“ ir Jordano Kenstavičiaus? Nuo Romualdo Zubielos, Vaido Kuzmarskio, manęs, Valdemaro Jaciko? Nuo žlugusio ir vėl prisikėlusio Sauliaus Matelio? O gal nuo visų kitų? Ūkininkų, smulkiųjų verslininkų, servisų darbuotojų ir t.t. ir pan.?

Įsivaizduokite tokią situaciją, vieną dieną visi verslininkai nutarė save „pasaugoti“ pavyzdžiui nuo A. Griciaus. Situacija utopinė, bet vis dėlto…

Visi verslininkai užrakina savo įmones. Niekas neveikia. Nei parduotuvės, nei kavinės. Neteikiamos jokios aptarnavimo paslaugos, nevyksta gamyba.

Intensyviai dirba tik mūsų MERAS A. Gricius, vicemerė ir valdančioji dauguma.

Šiurpokas vaizdas, ar ne? Tiesa, dirbtų dar „Alio Raseiniai“, rašytų kaip gerai dirba meras ir kokie blogi tie rajono verslininkai.

Esmė, kad p. Algirdas Raseinių rajono gyventojus laiko avinais. Sakydamas „apsaugosiu nuo verslo įtakos“, jis tarsi sako, kad aš jus pasaugosiu nuo „vilkų“. Tik bėda, kad „vilkų“ jis pats labiau bijo nei jo įsivaizduojamos „avys“.

Ir dar. Algirdai, Raseinių rajone avių daug mažiau nei tu galvoji, bet žinoma, neteigiu, kad jų nėra.

Valdemaras Jacikas

Jūsų laiškų, klausimų lauksiu el.paštu: jacikas.valdemaras@gmail.com

 

S. Gudaičio nuotr.

Redakcija už straipsnio turinį neatsako.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us