Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Savaitgalio policijos suvestinė. Sumuštas vos vienerių metų vaikas

 

Šeštadienį, Vytenio g.,  apie 14:40 val. namuose 25 m. blaivus vyriškis, sumušė blaivią 24 m. sugyventinę, kuri dėl sukelto fizinio skausmo į medikus nesikreipė.  Vyriškis  sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

2018-11-24 apie 14:40 val. namuose 24 m. blaivi mama, gim. sumušė savo mažametį sūnų, gim. 2017 m. Mažametį apžiūrėjo GMP, tačiau akivaizdžių sužalojimų nerado. Vaikas perduotas Kauno apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus Vyriausiajai specialistei. Mama sulaikyta ir uždaryta į Šiaulių AVPK areštinę.

Šeštadienį, Ariogaloje, apie 18.30 val. namuose konflikto metu 49 m. vyriškis, sumušė bendraamžę blaivią sugyventinę, su ja kartu gyvenančias: blaivią 84 m. sugyventinės mamą, ir 16 m. dukrą. Dėl sukelto fizinio skausmo mama į medikus nesikreipė. Po medikų apžiūros VŠĮ Raseinių ligoninė sugyventinė dėl kairio kelio sumušimo ir dukra dėl priekinio danties lūžimo gydosi ambulatoriškai. Vyriškis ieškomas.

Raseiniuose, Šatrijos g.šeštadienį, apie 23.00 val. namuose 54 m. neblaivus (2,06 prom.) vyriškis, sumušė 59 m. neblaivią (2,70 prom.) sugyventinę. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo po GMP apžiūros vykti į VšĮ Raseinių ligoninė atsisakė. Vyriškis sulaikytas ir uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę.

Lapkričio 24 d. Raseinių r., Milašaičių k. apie 14:40 val. 38 m. neblaivus (2,54 prom.) vyriškis, vairavo neįregistruotą traktorių T25. Vairuotojas nesulaikytas, įteiktas šaukimas atvykti į Raseinių r. PK.

Lapkričio 23 d. apie 20:20 val. Raseinių r. sav., Viduklės mstl., Žemaitės g. Šiaulių AVPK Patrulių rinktinės 1-osios kuopos pareigūnai automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusiame automobilyje BMW 530, priekinės panelės daiktadėžėje rado folijos gumulėlį, kuriame buvo įvyniota galimai narkotinė, augalinės kilmės medžiaga – kanapės.  Automobilyje buvę keturi vaikinai  23 m., 19 m., 22 m. ir 23 m., sulaikyti ir uždaryti į Šiaulių AVPK areštinę. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę.

 

Šiaulių apskr. VPK informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us