Raseinių naujienų portalas

Naujienos

„Toyota“ tapo 2020-ųjų Tokijo olimpinio deglo estafetės oficialiu partneriu

 

 

Pagrindiniu olimpinės deglo estafetės partneriu tapusi kompanija teigia, kad sieks didinti žmonių susidomėjimą tiek žaidynėmis, tiek olimpinio deglo estafete. Taip pat numatoma kuo labiau sutelkti žmones, ieškant deglo nešėjų ir skatinant vietinių Japonijos verslų įvairiapusišką paramą 2020-ųjų Tokijo olimpinio deglo estafetei. Japonų automobilių gamintojas tikina, jog olimpinės ugnies nešime galės dalyvauti ne tik kviestiniai svečiai, bet ir vietiniai gyventojai. O „Toyota“ olimpinio deglo estafetėje dalyvaus su savo transporto priemonėmis – vienas iš automobilių taps pagrindiniu olimpinės ugnies nešimo akcentu. Tuo pačiu japonų automobilių gamintojas pristatys naujausias ir įdomiausias transporto technologijas.

„Deglas simbolizuoja olimpinę dvasią. Pamenu tą jausmą, kurį patyriau 1998 m. Nagane – nešiau deglą su olimpine ugnimi ir jaučiau didžiulę atsakomybę, tapau istorinio fakto dalimi. Mes norime padėti sutelkti tokią visuomenę, kurioje kiekvienas galėtų mesti iššūkį neįmanomiems dalykams. Mūsų kompanijos darbuotojai džiaugiasi galimybe paremti organizacinio komiteto deglo estafetės koncepciją „Viltis nušviečia mūsų kelią“, – sako „Toyota“ vykdantysis viceprezidentas Mitsuru Kawai, 1998-aisiais Nagano olimpinėse žiemos žaidynėse nešęs deglą kaip vienas iš kompanijos atstovų.

„Toyota“ rėmė olimpines žaidynes ir anksčiau

Neseniai, suteikdama „Hilux“ ir „Prius“ automobilius, „Toyota“ parėmė Buenos Airių 2018 m. jaunimo olimpinių žaidynių deglo estafetę. Kompanijos automobiliai taip pat buvo naudojami visose Japonijoje anksčiau vykusiose olimpinėse žaidynėse: 1964 m. Tokijuje, 1972 m. Sapore ir 1998 m. Nagane.

2015 m. „Toyota“ tapo Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) ir Tarptautinio parolimpinio komiteto (TPK) oficialiu pasauliniu mobilumo partneriu ir, pateikdama naujausias mobilumo priemones, žinias bei technologijas, siekia prisidėti prie Tokijo 2020 m. žaidynių sklandaus realizavimo. Žaidynių laukimo nuotaiką „Toyota“ taip pat padeda sukurti skatindama sportininkų ir bendruomenės aktyvumą.

Apie „Toyota“ aukščiausio lygio olimpinį ir pasaulinį parolimpinį bendradarbiavimą

2015 m. „Toyota“ tapo oficialiu pasauliniu TOK ir TPK mobilumo partneriu 2017–2024 m. laikotarpiui, kuris apima 2018 m. Pjončango (Korėja) ir 2022 m. Pekino (Kinija) olimpines ir parolimpines žiemos žaidynes bei 2020 m. Tokijo (Japonija) ir 2024 m. Paryžiaus (Prancūzija) olimpines žaidynes. Kaip partneris „Toyota“ per sportą skatina taikios visuomenės be diskriminacijos kūrimą bei įsipareigoja per mobilumą kurti tvarią visuomenę. „Toyota“ aktyviai remia olimpinių ir parolimpinių žaidynių vertybes, kurios suvienija visas pasaulio šalis, didina solidarumą ir leidžia žmonėms parodyti savo potencialą. „Toyota“ tiki, kad mobilumas yra daugiau nei automobiliai – tai iššūkių įveikimas ir svajonių įgyvendinimas. Tai yra įtraukta ir į kompanijos korporatyvinę iniciatyvą „Start Your Impossible“ bei yra jos transformacijos iš automobilių kompanijos į mobilumo kompaniją pagrindas. Kai galite laisvai judėti, viskas yra įmanoma.

Informacija apie Japonijoje vykusiose olimpinėse žaidynėse naudotas „Toyota“ transporto priemones:

Deglo estafetė ankstesnės Olimpinės žaidynės
Tokijas 1964 7 transporto priemonės

(„Crown Eight“, „Crown“, „Corona“)

95 transporto priemonės („Corona“, „Master Line“, „Crown“, „Dyna, „Light Van“ ir kt.)
Saporas 1972 3 transporto priemonės („Land Cruiser“) 51 transporto priemonė („Coaster“, „Crown“ ir kt.)
Naganas 1998 36 transporto priemonės

(„Prius“, „Harrier“)

1520 transporto priemonių („Crown Majesta“, „Caldina“, „Ipsum“, „Corolla Van“, „Raum“, „RAV4“, „High Ace“, „Town Ace“, „Light Ace“, „Coaster HV“, „RAV4 EV“ ir kt.)

 

Partnerių informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us