Raseinių naujienų portalas

Naujienos

A. Bautronis savo pranešime patvirtina, kad valdančioji dauguma kartu su meru yra pasidalinę, ir paskyrę vadovus į savivaldybės įmones

 

Kaip aiškėja iš straipsnio, pokalbio tematika – pikantiška ir intriguojanti.

Šiandien, po savaitraščio „Naujas rytas“ publikacijos, internetiniame žinių portale „Mano Raseiniai“, pasirodė konservatoriaus A. Bautronio pranešimas (politinė reklama, bus apmokėta iš kandidato sąskaitos), kuriame jis išreiškia savo susirūpinimą, kad Raseinių politikai yra sekami. Tačiau tekste, nepaneigė, kad toks susitikimas tarp 4 tarybos narių vyko.

Akys užkliūna už A. Bautronio pastraipos, kur jis teigia, kad nesutiko su mero A. Griciaus nuomone, kad UAB „Raseinių autobuso parko“ direktorius V. Šimaitis toliau liktų savo pareigose, po to, kai STT yra pareiškusi įtarimus korupcijos byloje. Ši frazė įrodo ir patvirtina, kad valdančioji dauguma, kartu su rajono meru A. Griciumi, yra pasidalinę įtakos sferomis savivaldybės įmonėse.

Kyla klausimas. Kodėl A. Bautronis yra valdančiojoje daugumoje, jei jis mato ir pripažįsta blogus ir darančius žalą,  koalicijos partnerių ir A. Griciaus sprendimus?

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us