Raseinių naujienų portalas

Politika

Kuris kurį? Rinkimų „juodosios technologijos“ ?

Į www.raseiniunaujienos.lt redakciją atkeliavo nuotrauka kurioje užfiksuotas aiškiai įskaitomas tekstas: „Lietuvos patrijotinis pilieti – jaunime nušluok, nuo tėvynes kelio, buvusius okupacines teroristines valstybes liokajus, alkoholikus komunistus“ (tekstas netaisytas). Pasak raseiniškio atsiuntusio šią nuotrauką, visame mieste, prie kiekvieno A. Bautronio plakato priklijuotas ir toks lapelis.

Savo ruoštu, kandidatas A. Bautronis savo socialinio tinklo paskyroje dalinasi informacija, kad prieš jį vykdoma šmeižto kompanija: „Gal kas galite atsakyti, kodėl į rinkimus negalima eiti be šmeižto ir apgaulės? O gal kitaip konkurento komanda negali kovoti… Šiandien sulaukiau dešimčių skambučių iš įvairių rajono vietų dėl konkurento komandos šmeižto agitacijos metu. Nuo „profesoriaus su rezidentu” perėjo prie netiesos sakymo žodine forma. Išlieku žodžio žmogus ir kviečiu kovoti be šmeižto. Jei būčiau išrinktas meru, tai R. Ačas nebus mano teikimu siūlomas į jokias pareigas. Tą ne kartą jau esu sakęs viešai ir atsakingai“ (tekstas netaisytas).

 

Pirmajame rinkimų ture tarp šių kandidato didelio balsų atotrūkio nebuvo. A. Bautronis surinko 3 245 balsus, o E. Jonyla palaikė 2 976 rajono gyventojai.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us