Raseinių naujienų portalas

Kita

Pareigūnai „pričiupo“ draudžiamu laiku alkoholį pardavusius pardavėjus

 

Raseinių mieste, Vytauto Didžiojo gatvėje esančioje parduotuvėje, pareigūnai „pričiupo“ pardavėją, kuri po 15 valandos pardavė tris butelius alaus. Prekybininkė pažeidė Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 168 straipsnio 5 dalį – administracinė teisena pradėta ne tik pardavėjos bet ir įmonės atžvilgiu. Dėl šio pažeidimo išsiųsta medžiaga į Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentą dėl ekonominių sankcijų taikymo įmonei.

Kita pardavėja tris butelius alaus pardavė Kaulakių kaime. Dar viena pardavėja „troškulio kankinamo“ vyro pasigailėjo Ilgižių kaime. Pirkėjui ji pardavė taip pat tris butelius alaus.

Tą patį vakarą, turėdami informacijos, kad Raseinių rajono, Šiluvos seniūnijos, Bogušiškių kaime gyvenantis vyras prekiauja lietuviškais alkoholiniais gėrimais, neturėdamas leidimo verstis komercine veikla, pareigūnai nuvyko tai patikrinti. Informacija pasitvirtino – bogušiškis pas jį užsukusiam vyriškiui pardavė 3 butelius alaus. Veiklos skyriaus tyrėjams vyras taip pat geranoriškai pateikė dar 24 butelius tokio paties alaus. Prekiautojui pradėta administracinė teisena.

Policijos pareigūnai pažymi, jog vis daugiau pilietiškų gyventojų netoleruoja nelegalia veikla užsiimančių asmenų ir apie tokią veiklą informuoja policiją.

Šiaulių apskr. VPK informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us