Raseinių naujienų portalas

KitaPolitika

Taryba užbaigė savo kadenciją

 

Tačiau 3 sprendimų projektams – „Dėl Raseinių rajono savivaldybės finansinio turto investavimo ir UAB „Raseinių vandenys“ įstatinio kapitalo didinimo“, „Dėl klasių (grupių) skaičiaus ir mokinių (vaikų) skaičiaus nustatymo Raseinių rajono savivaldybės bendrojo ugdymo ir ikimokyklinio ugdymo mokyklose 2019–2020 mokslo metais“ bei „Dėl Raseinių rajono savivaldybės finansinio turto investavimo ir UAB „Raseinių komunalinės paslaugos“ įstatinio kapitalo didinimo“ žalia šviesa užsidegė ne iš karto. Po pranešėjų pristatymų kilo nemažai klausimų, į kuriuos politikai ieškojo atsakymų diskutuodami, aiškindamiesi detales, išklausydami papildomų pranešimų. Balsų dauguma buvo pritarta ir šiems sprendimų projektams.

Taip pat buvo pritarta ir sprendimo projektui „Dėl Raseinių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Liudo Kavaliausko atleidimo iš pareigų“. Nuo 2018 m. gegužės mėnesio vadovavęs Savivaldybės administracijai L.Kavaliauskas jo prašymu atleistas iš šių pareigų nuo šių metų kovo 29 d. imtinai. Administracijos direktorius padėkojo visiems Tarybos nariams, administracijos darbuotojams, įmonių vadovams už bendrą darbą rajono gyventojų labui. Meras padėkojo direktoriui už darbą ir jam įteikė gėlių puokštę bei simbolinę dovanėlę – Raseinių rajono savivaldybės herbą.

Meras taip pat padėkojo ir visiems Tarybos nariams, dirbusiems šioje kadencijoje, savivaldybės darbuotojams, įmonių vadovams. Jis pabrėžė, kad, nepaisant valdančiųjų koalicijų griūčių, politikų barnių, pykčių, kurie neretai prasilenkė su politine kultūra, įtampos darbo santykiuose, per pastaruosius ketverius metus Raseinių krašte įgyvendinta ir įgyvendinama nemažai projektų, pakeitusių ir keičiančių viso rajono veidą. Neužbaigtus darbus tęs ir imsis naujų šį mėnesį gyventojų valia išrinkta Raseinių rajono 9-ojo šaukimo Savivaldybės tarybos nariai ir meras Andrius Bautronis. Į pirmąjį Tarybos posėdį jie rinksis šių metų balandžio 15 d. 10 val.

Šaltinis: www.raseiniai.lt

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us