Raseinių naujienų portalas


Angelų sargų (policijos) dieną Šiaulių apskrities pareigūnai nusprendė paminėti netradiciškai ir taip, kad šios dienos prisiminimais grožėtis būtų galima dar ilgai, tad surengė smagią fotosesiją ir įsiamžino gražiausiose Šiaulių miesto ir rajono vietose.

Fotosesijoje dalyvavo Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato įvairių padalinių pareigūnai, kinologų grupė, Kelių policijos tarnyba.

Idėjos autorė Bendruomenės pareigūnų grupės vyresnioji tyrėja Toma Vaitkevičienė džiaugėsi, kad viskas pavyko sklandžiai: „esu be galo laiminga turėdama nuostabius vadovus, kurie visada palaiko įvairiausias mano idėjas ir prisideda prie jų įgyvendinimo. Panašaus pobūdžio fotosesija buvo įvykusi 2017 metais Kaune, kai dirbau Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato  Kelių policijos valdyboje. Sėkmingai šią idėją įgyvendinus laikinojoje sostinėje kilo mintis ją pratęsti ir čia, gimtajame mieste – Šiauliuose“.

Pareigūnė prisipažįsta, kad Šiauliuose viskas vyko kiek sudėtingiau. „Šiuo metu Šiaulių miestas yra tvarkomas ir dauguma lankytinų vietų pavirtusios statybvietėmis, tad teko pasukti galvą, kurias miesto vietas įamžinti. Antrasis iššūkis su kuriuo teko susidurti, tai laiko planavimas. Šįkart fotografavosi gerokai daugiau pareigūnų nei prieš kelerius metus, tad kada ir kur bus fotografuoja reikėjo suplanuoti minučių tikslumu. Juk svarbu, kad fotosesija nesutrukdytų policijos darbui“.

Pareigūnai fotosesijai pasirinko Kryžių kalną, Chaimo Frenkelio vilos parką, aikštę prie Auksinio berniuko, Naisius, miesto bulvarą ir kitas gražiausias aplink esančias vietas.

Šiaulių apskrities pareigūnus įamžino fotografė Sandra Vėberienė. Moteris pasidžiaugė turėjusi progą bendrą projektą įgyvendinti su žmonėmis, kurie dirba tokį rimtą ir atsakingą darbą: „sunku net patikėti, kad žmonės, kurie kasdien dirba tam, kad mes būtume saugūs, kartais net rizikuoja savo gyvybėmis yra tokie šilti ir žmogiški, o jų nuoširdžios šypsenos dabar puošia ir mano kadrus“.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us