Raseinių naujienų portalas

Dailiausios Lietuvos kaimo merginos konkursas “MIS Timac Agro-Agroeta.lt” pasiekė finalinį etapą, į kurį pateko penkios labiausiai to vertos merginos. Nuo liepos mėnesio pradžios iki spalio 20 dienos vyko balsavimas internetu. Jo metu internautai galėjo atiduoti savo balsą už 37 kandidates. Neįtikėtinai daug žmonių dalyvavo renkant gražuoles, nes visos jos bendrai surinko daugiau kaip 150 000 balsų! Vienas interneto vartotojas galėjo atiduoti tik vieną balsą.

Pirmąjį penketuką tik šiek tiek pakoregavo konkurso organizatorių verdiktas. Susumavus balsavimo internete rezultatus (50 proc.) ir konkurso organizatorių balsus (50 proc.) į finalinį penketuką pateko Andželika Pociūtė (Raseiniai), Eglė Mikalauskytė (Mažeikių r.), Liveta Zavišaitė (Anykščiai), Giedrė Vasiliauskaitė (Marijampolės r.) ir Gabija Pranaitytė (Šakių r.)

Konkurso mecenatės UAB “Timac Agro Lietuva” vadovas Arūnas Jusas teigia, kad didžioji dalis merginų buvo itin aktyvios socialinėje erdvėje. “Stebėjome balsavimą ir matėme, kaip stipriai stengėsi merginos, jos žavėjo mus savo aktyvumu. Dalyvės išties parodė, kad Lietuvos kaimo merginos ne ką prastesnės už mieste gyvenančias ir neretai jas pranoksta”, – pabrėžė A. Jusas.

“Timac Agro Lietuva” atstovai susisiekė su kiekviena finalininke ir suderino tolesnes konkurso detales.

Finalinis renginys įvyks lapkričio 21 d. Vilniuje.

Į šią iškilmingą šventę susirinks “Timac Agro Lietuva” klientai – ūkininkai, kurie kartu su komisija ir išrinks pačią šauniausią Lietuvos kaimo merginą.

Socialinis projektas rengiamas išimtinai privataus verslo iniciatyva ir lėšomis. Konkurso laureatei atiteks karūna, 2 000 Eur prizas, madingas rankinis laikrodis, gėlės ir nugalėtojos juosta. Dviems vicemis – po 1 000 Eur ir laikrodžiai, gėlės ir juostos, o dar dviems – po 500 Eur ir puokštės.

Nuotraukose: į finalą patekusios merginos. Andželika Pociūtė, Eglė Mikalauskytė, Liveta Zavišaitė, Giedrė Vasiliauskaitė, Gabija Pranaitytė.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us