Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Kauno rajone susidūrė du vilkikai ir vaikus vežęs Raseinių autobusas


Šiandien Kauno rajone trečiadienio popietę susidūrė du vilkikai ir vaikus vežęs užsakytas UAB „Raseinių autobusų parko“ autobusas, pirminiais duomenimis, nukentėjo vieno vilkiko vairuotojas.

Raseinių Šaltinio progimnazijos vaikai užsakytu autobusu vyko iš Kauno. Pasak UAB „Raseinių autobusų parko” direktoriaus Kęstučio Derliūno, vaikai truputį išsigando, tačiau nelaimės išvengta, nes moksleiviai autobuse sėdėjo prisisegę saugos diržus. „Pagal pirminius duomenis, vilkikas išlėkė į priešpriešinę juostą, kliudė apsauginius bortus. Mūsų autobusui tik aplamdė šonus. Žinoma, išsigando ir vairuotojas, ir vaikai. Mes išsiuntėme kitą autobusą, kad vaikams nereikėtų laukti ir nerimauti. Moksleiviai jau augiai pristatyti į vietą.”

Kaip informavo Kauno policija, apie 12.20 Kauno rajone, ties Cinkiškių kaimu, susidūrė vilkikai „DAF“ ir „Scania“, įvykio metu kliudytas ir autobusas, kuriuo važiavo vaikai.

Kaip BNS sakė Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė, pirminiais duomenimis, sužalojimų patyrė vieno iš vilkikų vairuotojas, jis pristatytas į ligoninę. Autobuse buvę apie 20 vaikų nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis vairuotojai buvo blaivūs.

Eismas vyksta abejomis kryptimis po vieną eismo juostą.

Nuotrauka iš socialinio tinklo


Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us