Raseinių naujienų portalas

Kita

Raseinių policijos bendruomenės pareigūnai džiaugiasi aktyvia kaimo bendruomenių veikla

Raseinių rajone susikūrusios 62 kaimo bendruomenės. Praėjusio penktadienio popietę šių bendruomenių nariai ir didelis būrys svečių: LR vidaus reikalų ministrė Rasa Tamašunienė, Savivaldos, Seimo ir kitų institucijų atstovai, gausiai rinkosi Raseinių rajono, Kušeliškės kaime įsikūrusioje kaimo turizmo sodyboje „Pakalnė“. Čia vyko Raseinių rajono kaimo bendruomenių 2019 metų veiklos apibendrinimas. Renginyje taip pat dalyvavo ir Raseinių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai.

Policijos atstovai džiaugėsi kaimo bendruomenių aktyvumu, išradingumu organizuojant renginius, glaudžiu bendradarbiavimu su policija ir tarpusavio bendravimu. Pareigūnai akcentavo, kad tik aktyvus ir geranoriškas tarpusavio bendravimas, supratimas ir pastangos padėti vieni kitiems, duoda puikių rezultatų bei kvietė ir toliau dalyvauti įvairiose akcijose, aktyviai prisidėti prie saugios aplinkos kūrimo. Aktyviausiai su policija bendradarbiaujančių kaimo bendruomenių pirmininkams: Loretai Sirvydienei, Gražinai Andraitienei, Arūnui Birvinskui, Juditai Stoškienei, Linui Bielskiui, Gemai Račienei, Janinai Vileikienei, Virginijai Šadauskienei, Reginai Šileikienei, Vilmai Račkauskienei, Reginai Morkuvienei, Antanui Kilčauskui, įteiktos padėkos bei dovanoti suvenyrai.

Renginio dalyvius savo dainomis ir kaimiška muzika linksmino liaudiškos muzikos kapela „Nemakščių vyrai“, tad visus lydėjo šilta atmosfera ir puiki nuotaika.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us