Raseinių naujienų portalas

Kultūra

Tarptautinėje turizmo parodoje ADVENTUR bus skleidžiama žinia apie Šiluvą ir gyvąją piligrimystę

 

 

Sausio 24 – 26 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyks didžiausia Baltijos šalyse specializuota tarptautinė turizmo paroda ADVENTUR 2020. Šiemet paroda kvies skubėti lėtai. Parodos tema ir akcentu taps sveikatos turizmas.

Sausio 26 d. parodoje ADVENTUR 2020 bus pristatoma Šiluva ir gyvoji piligrimystė.  

„Pasakose paprastai trys broliai išeidavo ieškoti laimės, o šiandien mus supančioje realybėje linkstame vis dažniau išeiti ieškoti ramybės arba gyvybės šaltinio, kuris suteiktų mūsų kasdienybei prasmę, padėtų atsipalaiduoti nuo liūdesio, netekties, nesupratimo ir kitų neigiamų emocijų. Gyvoji piligrimystė – tai žinia, kurią vis intensyviau siunčia Raseinių rajone esanti Šiluvos šventovė ir jos atstovai. Brolis Antanas yra šiluviškis, Šventosios žemės komisaras Lietuvoje, brolis pranciškonas kunigas, kuris kasmet organizuoja piligrimines keliones į Šventąją Žemę ir rūpinasi pranciškonų misijų Šventojoje Žemėje palaikymu, o svarbiausia, brolis turi geros savijautos piliulę, kuria mielai dalinasi. Tad po šventinio šurmulio drauge su religinio turizmo koordinatore Raseinių rajone Silvija brolis Antanas atskleis kas yra gyvoji piligrimystė ir kodėl kartais išėjimas veda atradimo savęs link,“- rašoma pranešime spaudai.

Religinio turizmo koordinatorė Raseinių rajone Silvija Čižaitė-Rudokienė kartu su šiluviškiu broliu pranciškonu kun. Antanu Blužu OFM dalinsis mintimis ir patirtimi pranešime „Gyvoji piligrimystė – geros savijautos garantas”.

Sausio 26 d., Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, I aukšte (įėjimas iš 5 salės fojė) 5.5 konferencijų salėje nuo 11 val.

Daugiau informacijos: https://bit.ly/39LDELL

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us