Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Šeštadienį Raseiniuose patikrintas beveik 1 tūkst. vairuotojų blaivumas

Šiaulių apskrities vyriausiais policijos komisariatas informuoja, kad praėjusį savaitgalį Raseiniuose vėl intensyviai dirbo policija.

Šeštadienio rytą tarp 7.30 val. ir 11 val. Raseiniuose tikrintas maždaug 1 000 vairuotojų blaivumas. Priemonės metu nustatyti 3 neblaivūs prie vairo sėdę asmenys, vienas automobilis eisme dalyvavo be valstybinių numerių. Pareigūnų akį patraukė ir dar vienas pažeidėjas, kurio automobilio priekiniai šoniniai stiklai buvo apklijuoti tamsia plėvele. Vairuotojas, išgirdęs, kad dėl pažeidimo automobiliui gresia prarasti techninės apžiūros pažymą, o jam bus surašytas protokolas, kaipmat nulupo tamsias plėveles ir išvengė didesnių nemalonumų.

Kaip ir žadėta, policijos pareigūnai telkia dėmesį Raseinių rajonui. Deja, dalis piliečių į tai reaguoja netolerantiškai ir piktinasi eismo saugumui didinti skirtomis priemonėmis rajone.

Subscribe
Notify of
guest
2 Komentarų
Naujausi
Seniausi Most Voted
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus
Marija

Aš taip pat dalyvavau toje akcijoje. Labai pasipiktinau pareigūnės nemandagumu. Priėjo, prisistatė, paprašė pūsti lyg ir viskas gerai. Po patikrinimo nieko nepasakė, nei ačiū, nei laimingo kelio. nežinau ar čia jau viskas, ar laukti ar galiu važiuoti. Palaukiau, pareigūnė priėjo prie kito automobilio tada nuvažiavau.

Marija

Aš irgi dalyvavau toje akcijoje, esu pasipiktinusi policininkės nemandagiu elgesiu.Atlikus patikrinimą policininkė tiesiog nuėjo nuo mašinos nepasakiusi nieko ,ar viskas gerai ,ar laimingo kelio,ar ačiū,likau nesuprasta ką toliau daryti,ar važiuoti galiu, ar laukti dar kuo nors. Pareigūnei sustabdžius kitą automobilį nuvažiavau.

Contact Us