Raseinių naujienų portalas

Kita

Prekybos tinklas AGROBOND atveria duris

Sušvelninus karantino reikalavimus, duris savo klientams atveria UAB „Agroservisas LT“ valdomo prekybos tinklo AGROBOND parduotuvės. Pirkėjai vėl galės tiesiogiai įsigyti MTZ traktorių dalių, kitų ūkyje reikalingų prekių.

 Tiesa, AGROBOND parduotuvėse bus skiriamas ypatingas dėmesys klientų ir darbuotojų saugumui. Atvykę klientai į AGROBOND parduotuvių patalpas bus įleidžiami tik su nosį ir burną dengiančiomis apsaugos priemonėmis (veido kaukėmis, respiratoriais ar kitos priemonėmis). Parduotuvėse klientai bus raginami dezinfekuoti rankas ir naudoti vienkartines pirštines. Kontroliuojant žmonių srautą, vienu metu į patalpas bus įleidžiama tik po vieną pirkėją. Taip pat bus prašoma laikytis saugaus atstumo bei kitų nustatytų higienos reikalavimų. Esant kliento pageidavimui detales bus galima įsigyti ir iki šiol taikytu būdu – iš anksto pasiskambinant į artimiausią AGROBOND parduotuvę, į ją atvykstant tik atsiimti suruoštų prekių.

Kita vertus, reikia nepamiršti, kad vienas efektyviausių būdų išvengti vis dar plintančio viruso COVID-19 – apsipirkimas internetu. Tuo tikslu prekybos tinklo AGROBOND klientų patogumui veikia elektroninė parduotuvė www.agrobond.lt.

Šioje parduotuvėje laukia platus MTZ dalių pasirinkimas ir kitos ūkyje reikalingos prekės. Parduotuvė sukurta taip, kad klientas traktorių dalis rastų itin lengvai – paieškos laukelyje tereikia įvesti prekės artikulą ar jos pavadinimą, arba reikiamą detalę surasti pasinaudojant pagrindinių traktoriaus mazgų brėžiniais.

AGROBOND komanda yra pasirengusi saugiai ir operatyviai išspręsti visas klientų problemas, užtikrinti greitą prekių pristatymą. Tačiau itin išaugę siuntų kiekiai visoje Lietuvoje, neleidžia siuntų tarnyboms pristatyti siuntinių taip greitai, kaip norėtųsi. Todėl skubantiems klientams siūloma rinktis greitesnį detalių gavimo būdą – prekių atsiėmimą artimiausioje AGROBOND parduotuvėje:

RASEINIAI (Maironio g. 78C):Tel. 8-616-23617.

BIRŽAI (Parodos g. 10):Tel. 8-613-91945.

PANEVĖŽYS (Pramonės g. 12):Tel.8-612-79008.

RADVILIŠKIS (Vaižganto g. 62):Tel.8-610-62562.

VILKAVIŠKIS (Bučiūnai, Giedrių g. 153):Tel.8-616-37263.

TAURAGĖ (Pramonės g. 2D): Tel.8-649-40370.

MAŽEIKIAI (Gamyklos g. 33): Tel. 8-682-33138.

O kad Raseinių krašto žmonėms neprailgtų laikas laukimo eilėje, lauko aikštelėje įrengta plati HATTAT ir ARBOS traktorių bei žemės ūkio padargų ekspozicija, kurią galima net tik saugiai apžiūrėti, bet ir įsigyti itin palankiomis sąlygomis.

Laikykimės visų rekomendacijų, saugokime vieni kitus!

UAB “Agroservisas LT” rasite:

Maironio g. 78 C, LT-60120 Raseiniai, Lietuva

Užsk.Nr.0005


Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us