Raseinių naujienų portalas

Raseinių naujienų tv

VIDEO: V. Bulotas: „Visi dedasi dideliais strategais, o strategijos tai nėra“

„Visi nori būti dideliais strategais, bet tai kad tos strategijos nėra,“- sako tarybos narys Vytautas Bulotas, kalbinamas apie sprendimą pasitraukti iš valdančiosios daugumos. Stebintiems rajono politinį gyvenimą, toks politiko sprendimas – logiškas. Savo pasisakymais ir nuomone jis nuolat oponavo kolegoms, valdančiajai daugumai.

Rajone šiuo metu labai plačiai naudojama sąvoka „įveiklinti“. „Įveiklinti“ buvo siūloma uždarytų mokyklų pastatus pačioms kaimo bendruomenėms. „Įveiklinami“ ir reikalingi tarybos nariai, kad atsakingai balsuotų rajono valdantiesiems reikalingais klausimais.

Apie galimybes „įveiklinti“ užuolankomis iš buvusių kolegų girdėjo ir V. Bulotas. Tačiau nepritardamas valdančiosios koalicijos požiūriui ir vykdomiems darbams, jaunas politikas pasirinko ne itin populiarų sprendimą – išėjo iš valdančiosios daugumos ir jungiasi prie opozicijos.

„Esu smalsus žmogus, norėjau iš vidaus pamatyti ar ta politikai tikrai tokia apipinta intrigomis, įsitikinau, kad taip. Toliau savo darbą taryboje tęsiu, kaip opozicijos narys. Nepritariu daugeliui valdančiosios daugumos daromiems sprendimams ir nematau prasmės ten likti,“- sako tarybos narys.

https://www.facebook.com/raseiniunaujienos/videos/263894284730361/?t=4

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us