Raseinių naujienų portalas

NuomonėsPolitika

Jauni politikai santykius aiškinasi socialinėje erdvėje

Savaitės pabaigoje Seimo nario Arvydo Nekrošiaus Facebook paskyroje „užvirė“ diskusija, kurią sukėlė Seimo nario pateikti pastebėjimai, po nuotoliniu būdu suorganizuoto pasitarimo su rajono vadovybe bei sveikatos priežiūros įstaigų vadovais dėl darbo specifikos karantino metu:

„Pokalbio metu buvo išsakytas nepasitenkinimas, kad paskelbiau Sveikatos apsaugos ministerijos surinktą informaciją apie įstaigų darbą. Dar buvo paminėta, jog žmonės, kurie man rašo galimai kamuojami artėjančios pilnaties. Pasakiau, kad dalis besikreipiančių turi realias bėdas ir nesulaukia pagalbos, kad tuos atvejus reikėtų pasiaiškinti ir tik labai maža dalis skundų nepagrįsti.

Kai baigėsi kaltinimai, pasiūliau suderinti nuotolinį susitikimą su Sveikatos apsaugos ministru ir pateikus klausimus raštu būtų galima pereiti prie konstruktyvaus dialogo.

Viso pokalbio metu bandžiau pasakyti, kad svarbu kuo glaudžiau bendradarbiauti ir esant kokioms nors kliūtims apie jas informuoti. Kad vadovai nepabijotų ir parašytų tiesiogiai, esu atviras kiekvienam. Tada pradėjome kalbėti apie medikų darbo specifiką, higienos reikalavimus, darbo cikliškumą ir pan.

Diskusiją greit nutraukė rajono meras pasakydamas, kad artėja pietūs ir neturi kada diskutuoti gyventojams aktualiais klausimais Tikiuosi, kad pietūs buvo skanūs,“- savo Facebook paskyroje rašė LR Seimo narys A. Nekrošius.

Švelnios, Seimo nario ironijos neatlaikė rajono mero A. Bautronio nervai.

Po dviejų politikų apsižodžiavimo raseiniškiai suskubo dalintis savo pastebėjimais apie mero elgesį.

Šiandien Raseinių rajono savivaldybės internetinėje svetainėje atsirado publikacija pavadinimu „Vyko susitikimas su LR Seimo pirmininko pavaduotoju“, kurioje rašoma:  […] Pasitarimo metu aptarta vakar internetinėje erdvėje (asmeninėje LR Seimo Pirmininko pavaduotojo Arvydo Nekrošiaus Facebook paskyroje) paviešinta informacija dėl Raseinių rajono savivaldybės asmens sveikatos priežiūros įstaigų darbo. Išsiaiškinta, kad A. Nekrošiaus viešumoje paskelbta informacija, jog Raseinių rajone tik 32 proc. gydymo įstaigų atnaujino darbą – neatitinka realybės. […]

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us