Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Gal kas matėte rajono merą? Kur šiandien informacija apie COVID-19 Raseinių rajone?

Šiuo metu Raseinių mieste didžiulė įtampa, nauji patvirtinti COVID-19 atvejai, išgąsdino ir suglumino raseiniškius. Viešojoje erdvėje pilna pasipiktinusių komentarų. Ir žmonės teisūs – informacija minimali. Apie situaciją Raseiniuose kalba tik respublikinė žiniasklaida ir vienas Raseinių internetinis portalas. O kur rajono valdžios spaudos konferencijos? Kur informacija, kuri nors šiek tiek įneštų tikrumo? Šiandien raseiniškiai žinias rankiojasi iš bet kur, bet tik ne iš mūsų valdžios vyrų lūpų. Rajonas apaugęs „pletkais“ ir baime.

Ar nepasigedote rajono mero A. Bautronio? Darbų viešinimui išleidžiama dešimtis tūkstančių eurų, tačiau pažiūrėjus į savivaldybės internetinį tinklapį – Raseinių rajone nieko nevyksta, be kasdieninių darbų ir privalomų fotosesijų. Kam tada išleidžiami biudžeto pinigai? Gražiai informacijai ir nuotraukoms vietiniame savaitraštyje?

Prisimenant pirmąją koronoviruso bangą, ir kaip uoliai rajono meras dalinosi informacija savo asmeninio feisbuko puslapyje, kyla natūralus klausimas, „O kur informacija šiandien?“. Šiandien, kai saviizoliacijoje vienos švietimo įstaigos visa klasė, mokytojas/a, galimai ir vaikų tėvai. Šiandien, kai situacija įtempta, kažkodėl nėra jokių komentarų, pranešimų ar galų gale švento melo, kad situacija valdoma.

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentarai
Naujausi
Seniausi Most Voted
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus
Aš

Mažiau myž….it į kelnes, yra tos informacijos, ar jums reikia ir pavardes, gimimo metus surašyt, ai, pamiršau, juk rinkimai tuoj , tai ir prasideda šū… pylimas vienas ant kito

Contact Us