Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Sąlytį su užsikrėtusiais Raseinių rajono komisariato darbuotojais turėjo šeši kolegos

Sąlytį su koronavirusu užsikrėtusiais Raseinių rajono policijos komisariato darbuotojais turėjo šeši kolegos, BNS informavo Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

„Su sergančiaisiais sąlytį turėjo iš viso šeši kolegos. Jie yra saviizoliacijoje. Iš jų vienas jau yra atlikęs tyrimą dėl koronaviruso, jo atsakymas – neigiamas“, – ketvirtadienį sakė ji.

Policijos atstovė taip pat patikslino, kad kol kas liga nustatyta vienam pareigūnui, antroji sergančioji – komisariato administratorė. 

„Dar du žmonės iš komisariato yra nuvažiavę atlikti testų dėl koronaviruso savo iniciatyva, nes nekaip jaučiasi“, – teigė G. Smagriūnienė.

Anot jos, nustačius susirgimus ir izoliavus dalį pareigūnų, komisariato darbas tapo sunkesnis, tačiau papildomų resursų kol kas neprašoma.

„Yra sunku, dar Šiluvos atlaidai kaip tik ten, jiems reikia užtikrinti viešąją tvarką. Klausiau, kaip gyvuoja, sakė, kad kol kas kvėpuoja savo jėgom“, – pasakojo policijos atstovė.

„Kaip pasisuks reikalai paskui, tai gali prireikti pagalbos“, – pridūrė ji.

G. Smagriūnienės teigimu, komisariatas dezinfekuotas ir šiuo metu yra užrakintas.

„Žmonės pašaliniai neįeina. Jei pas tyrėjus ateina žmonės, juos pasitinka tyrėjas, pamatuoja temperatūrą, duoda kaukę, pirštines, jei žmogus neturi savo, ir vedasi apklausai“, – pasakojo ji.

Lietuvoje iš viso patvirtinti 3199 COVID-19 ligos atvejai, tebeserga 1070 asmenų, 2030 – pasveiko.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us