Raseinių naujienų portalas

Kita

Karantinas keičia politikų įvaizdį

Visame pasaulyje siaučiantis COVID-19 virusas ilgam uždarė žmonės namuose. Lietuvoje karantino metu neveikia grožio salonai, tad į šukuosenas tenka žvelgti su šypsena arba jas tobulinti namų sąlygomis. Drąsesni į rankas ima žirkles, kirpimo mašinėles ar dažų plaukams tūteles ir leidžiasi į kūrybinius ieškojimusi. Kiti gi nutaria eksperimentuoti ir keisti savo įvaizdį.

Pasižvalgius į Raseinių rajono politikus (vyrus) tenka pastebėti, kad didžioji dalis jų arba patys labai gerai valdo kirpimo mašinėles, arba pagalbos ranką jiems ištiesia sutuoktinės.

Išskyrus vieną politiką – Darių Ulicką. Iš visų 25 Raseinių rajono tarybos narių, šis politikas vienintelis karantino metu visiškai pakeitė įvaizdį.

Tarybos narys Darius Ulickas

„Na, karantinas puiki galimybė išbandyti kažką naujo,“- paklaustas apie naują įvaizdį juokėsi politikas. Pasak D. Ulicko, jau senokai galvoje kirbėjo noras pabandyti auginti barzdą, tačiau dirbant biudžetinėje įstaigoje, tai daryti nebuvo labai patogu, nes norisi atrodyti tvarkingai kiekvieną dieną, o nuotolinis darbas, puiki galimybė išbandyti naują įvaizdį.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us