Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Grožio centrų atstovė: dėl verslo atlaisvinimo bus sprendžiama pirmadienį

papildysime

Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė Jolanta Mačiulienė sako, kad šalies prezidentas Gitanas Nausėda pažadėjo vis dar uždarytų verslų likimą spręsti pirmadienį. 

„Išsakėme visus savo skaudulius, savo situaciją, prezidentas su ja susipažino ir sakė, kad pirmadienį bus susitikimas prezidento su premjere Ingrida Šimonyte ir bus sprendžiamas mūsų likimas“, – BNS sakė J. Mačiulienė. 

„Tikimės, kad jis bus palankus mums ir galėsime pradėti darbus. (…) Mes sakėme, kad galime teikti saugias paslaugas ir dirbti saugiai”, – pridūrė ji. 

Susitikime su prezidentu dalyvavo ir Smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos pirmininkė Dalia Matukienė bei Lietuvos prekybos įmonės asociacijos direktorė Rūta Vainienė. Jo metu aptarta smulkiojo ir vidutinio verslo padėtis bei įmonių pasirengimas veikti saugiai pandemijos sąlygomis.

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentarai
Naujausi
Seniausi Most Voted
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus
analitika360.lt

Zinoma, atsidarius grozio specialistams, darbo netruksta. Taciau analizuojant metines pajamas, jas lyginant su praejusiais metais, manau nuostoliai patirti tikrai didesni nei 260Eur per menesi, kuriuos galejo gauti individualia veikla besiverciancios sio amato atstoves.

Contact Us