Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Vakar raseiniškiams įtarimą sukėlusios, galimai Romų tautybės moterys, „pabendravo“ su policijos pareigūnais

Šiaulių apskr. VPK Raseinių r. policijos komisariato Veiklos sk. viršininkas Artūras Košikas informavo, kad spalio 22 d.  pranešėjui sukėlė įtarimą dvi moterys, galimai Romų tautybės, su dviem didelėmis languotomis rankinėmis vaikštančios po daugiabučių namų laiptines, galimai kažko ieškančios. Pilietiškas raseiniškis policijos pareigūnus informavo, kad moterys tamsiai apsirengusios, viena stambesnio kūno sudėjimo, kita smulki, vidutinio ūgio.
Atvykus policijai, nurodytu adresu rastos dvi apibubinimą atitinkančios moterys, viena 56 m., kita 36 m. Abi pateikė Latvijos respublikos išduotus tapatybės dokumentus. Draudžiamų daiktų neturėjo, policijos nepaieškomos.
Pasak policijos pareigūno, reikia pagirti raseiniškius už budrumą. Tačiau tai ne vienintelis, spalio 22 d. gautas pranešimas, apie bandymą sukčiauti.

Vakar į policiją kreipėsi moteris, teigdama, kad Raseinių miesto centre prie jos priėjęs vyras siūlė pirkti malkų. Moteris sutiko. Po kurio laiko priėjęs vyriškis pareikalavo pinigų, nes teigė, kad malkos jau suvežtos į kiemą, tačiau moteris pinigų nesumokėjo.
Grįžusi namo pamatė, kad malkų nėra. Moteris įtaria, kad taip norėta išvilioti jos pinigus. Vyriškis žadėjo apie 17 val. atvykti ir pinigus iš pranešėjos paimti. Vyras atrodė tvarkingai buvo su juoda striuke.  Senyvo amžiaus moteris nenukentėjo.

Policijos pareigūnai perspėja Raseinių rajono gyventojus, kad būtų budrūs, kilus įtarimui skambinti: Bendrosios pagalbos telefonu 112.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us