Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Merui Algirdui Griciui „nusispjauti“ į teismo sprendimus?

 

 

Pasakodamas apie susidariusią situaciją, R. Ačas neslėpė nuostabos, kiek daug sau leidžia mūsų rajono meras A. Gricius.

„Tai tu eik į mažąją salę ir sėdėk iki vakaro, – štai kokį pasiūlymą gavau iš mero. Žinote, aš galiu ir salėje ar dar kur nors sėdėti, bet rajono meras tada privalo parašyti potvarkį, kuriame aiškiai nurodo, kad aš privalau tik sėdėti ir nieko nedirbti,“- kalbėjo R. Ačas.

„Dar būdamas mero kabinete konsultavausi su advokate, kaip man elgtis. Ji pasiūlė iš teismo paimti vykdomąjį raštą ir reikalui esant, bus galima išsikviesti antstolius, kad galėčiau vykdyti teismo priimtą sprendimą. Aš tik noriu, kad raseiniškiai sužinotų, kad jų išrinktas meras gali sau leisti nevykdyti teismo nutarčių, gali švaistyti gyventojų lėšas, mokėdamas algą dviem administracijos vadovams,“- aiškino R. Ačas.

 

2018 m. lapkričio 22 d. sprendimu Regionų apygardos administracinis teismas pareiškėjo R. Ačo skundą tenkino visa apimtimi.

 

Subscribe
Notify of
guest
11 Komentarų
Naujausi
Seniausi Most Voted
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus
Nesvarbu

NA ir aky to ačo vagis nuo kryžiaus o vis kaltina kitus

dynamon

na bylinejimosi ilgas kelias ir nelengvas …kadangi pirma instancija…kol daeis iki auksciausio tai nemazai prisuks kepeiku tik is kieno kisenes?o gi is musu mielieji…idomu ziuret ant kiek zmones nuverteje,kad del tokiu postu pagatavi vienas kitam gerkles perkasti…bet kiek sugaistama brangaus laiko iseikvojama pinigu vien del savo principu…butu geriau asfalto ar betono patiesia …gerine rajono krasta nei tos rietenos…pasiziuri i savivaldybes filmuota darba… nu paradijos cirkas be pinigu…pasiknisus pas kiekviena darze rastum akmenu taip kad nejuodinkit vienas kito, o dirbkit darba, ne sau i kisene,o rajono labui…butu Paksius prezidentu buves visi garbintumet Ača…dabar tik pagalius metom, o tvoros neber…;) kur dideli pinigai sukasi-kraujas pigus reikalas…tai pasitaskykik nukraujuokit, o to ir laukia nauji Jusu oponentai…taip kad nynada le le …visi geri ir daug pazadu kol prie lovio…neber lovio neber draugu…;)

Darius

Ir kada Raseiniai atsikratys tuo Aču?!

Uz teisybe

Kad laimejo teisma,visi zinom kokiu keliu.O kad zuliku zulikas irgi visi zino.Sodint tokius,bet tikrai ne i sale.

Skųsti

Skųsti ir tik skųsti tokį sprendimą, nes atsiras tikrai sąžiningesnis teisėjas ir teks pačiam Ačui atlyginti savivaldybei visus nuostolius.

neviduriuok,

nei meras, nei savivaldybė nesumokės nei cento tam žulikėliui. Priešingai, jis dar kaip reikiant pakratys kišenes, kad kompensuotų rajono žmonėms padarytą žalą.

Arvydas

Ačą į didžiąją salę! Į mero sostą!

To ŽVAIRYS

Tai gal pasirasyk tiksliau Žvairys , va tau tai neramu , trydele puola , jau vidurius raizo … 🙂

Jonas

Viskas sukasi ratu. Kai Ačo iniciatyva atleistą A. Žukauską teismas gražino į darbą, Ačas jį pasodino vestibiulyje prie didžiosios salės. Taip ir sėdėjo žmogus visą mėnesį. O dabar meras Ačui duoda visą salytę, o jis dar nepatenkintas.

Gitana

Jis niekada už nieką nemoka.

Raseiniškis

Merui kas,ne iš jo kišenės mokės pinigus,jam dzin,o reikėjo,kad jis sumokėtų

Contact Us