Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Premjeras atnešė teikimus prezidentei dėl trijų ministrų atleidimo

 

Šalies vadovė vėliau trečiadienį planuoja susitikti su kultūros ministre Liana Ruokyte-Jonsson ir aplinkos ministru Kęstučiu Navicku.

Premjeras pateikė ir švietimo bei mokslo ministrės Jurgitos Petrauskienės atstatydinimą, tačiau su ja D. Grybauskaitės susitikimas trečiadienį nėra suplanuotas.

Ministrui pirmininkui paskelbus apie trijų ministrų keitimą, D. Grybauskaitė pirmadienį pareiškė nematanti realių priežasčių Vyriausybei pertvarkyti ir norinti išgirsti priežastis dėl K. Navicko ir L. Ruokytės-Jonsson atleidimo.

Prezidentė pabrėžė, kad trijų ministrų atleidimas neišsprendžia šiuo metu svarbiausios – etatinio pedagogų darbo apmokėjimo – problemos. Jos teigimu, atleisdamas ministrus „premjeras mėgina taip savo problemas nustumti ant kitų galvų“.

S. Skvernelis sako, kad pasitiki atleidžiamais ministrais, bet nori duoti naują postūmį reformoms švietimo, kultūros ir aplinkos apsaugos srityse.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us