Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Vilniaus gatvėje bus pašalintos iškilusios kliūtys

 

„Į Savivaldybė kreipiasi tėvai, vedantys vaikus į lopšelį–darželį „Liepaitė“, gyventojai, vaikščiojantys į darbą „Šatrijoje“. Nepatogu ir nesaugu nei pėstiesiems, nei vairuotojams. Šaligatviai –išardyti, vietoj jų – nelygi skaldos danga, prie kai kurių drenažo šulinių atsivėrė duobės, į kurias galima įkristi ir susižaloti, susiaurėjusią važiuojamąją kelio dalį žymintys stulpeliai nuvirtę arba stovi vienas nuo kito netolygiu atstumu“, – vardijo pastaruoju metu išryškėjusias problemas Vilniaus gatvėje Savivaldybės administracijos laikinasis direktorius, Eismo saugumo komisijos pirmininkas Gytis Šulinskas, susitikęs su rangos darbus atliekančios AB „Kauno tiltai“ atstovais ir paprašęs jų greičiau pašalinti visas kliūtis. Pasitarime dalyvavusio Raseinių kelių tarnybos inžinieriaus Vlado Bernoto taip pat buvo paprašyta, kad valant Vilniaus gatvę, nebūtų purvinu sniegu aptaškomi važiuojamąją kelio dalį žymintys stulpeliai.

AB „Kauno tiltai“ techninio direktoriaus pavaduotojas Romualdas Kančaitis ir šios bendrovės Kėdainių kelių tiesimo aikštelės vadovas Vilmantas Kabošius pažadėjo nedelsiant ištaisyti padėtį ir ją kontroliuoti, kad žmonėms nekiltų panašių problemų. Jie taip pat informavo, kad 2012 m. rengtas Vilniaus gatvės techninis projektas neatitinka esamos situacijos, todėl būtina iš naujo suprojektuoti gatvės apšvietimą, koreguoti lietaus nuotekų surinkimo sistemos trasų, kai kurių sankryžų, pėsčiųjų takų ir šaligatvių sprendinius iki 2019 m. kovo 15 dienos, kai numatyta rekonstrukciją tęsti visa apimtimi.

Projekto vadovas, Savivaldybės administracijos Vietinio ūkio ir turto valdymo skyriaus vyriausiasis specialistas Valmantas Bentnorius taip pat išsakė pastabų ir pabrėžė, kad visi rangos darbai turi būti atlikti kokybiškai ir užbaigti iki nustatyto termino.

www.raseiniai.lt informacija

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us