Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Vilniaus g. rekonstrukcijos darbai sustabdyti iki kovo 15 d.

 

Pasak Raseinių rajono tarybos nario, opozicijos lyderio Darius Ulicko dar lapkričio mėnesį buvo išsiųstas raštas į Lietuvos automobilių kelių direkciją prie Susisiekimo ministerijos dėl gyventojams sukeltų nepatogumų rekonstruojant Vilniaus g. Rašte teigiama, kad pagal rangos sutartį darbus Vilniaus g. (kelias Nr. 196 Ariogala – Raseiniai – Kryžkalnis) vykdo AB „Kauno tiltai“. Šiuo metu, tai yra nuo gruodžio 15 d. iki kovo 15 d. taikomas statybos darbų atlikimo sustabdymo laikotarpis, statybos darbai nevykdomi.

Pasak tarybos nario D. Ulicko, rašte minima, kad AB „Kauno tiltai“ pagal sutartį privalo užtikrinti tinkamą statybos darbų vietos aptvėrimą ir eismo organizavimą. Pagal rangos sutartį ši Kauno bendrovė privalo užtikrinti per visą statybos darbų vykdymo laikotarpį prižiūrėti kelio ruožą, kuriame vykdomi statybos darbai, ir apylankas, jeigu jomis vyksta transporto priemonių eismas.

L.e. Lietuvos automobilių kelių direkcijos direktoriaus pavaduotojo pareigas R. Lipkevičius, direkcijos vardu atsiprašo Raseinių miesto gyventojų ir visų eismo dalyvių, kurie dėl rekonstravimo darbų patiria laikinų nepatogumų.

„Raseinių rajono vadovybė ne tik gali, bet ir privalo domėtis, bei užtikrinti, kad AB „Kauno tiltai“ padarytų viską, kad dėl statybos darbų Vilniaus g., tiek važiuojantys, tiek pėstieji patirtų kuo mažiau nepatogumų,” – kalbėjo D. Ulickas.

https://raseiniunaujienos.lt/2018/05/12/sisteminga-projektu-eigos-kontrole/

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us