Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Išnuomotame BMW jaunuoliai vežėsi galimai narkotinių medžiagų

Juo važiavę penki vaikinai tyrėjams sukėlė įtarimų, todėl automobilis buvo apžiūrėtas nuodugniau. Po priekine keleivio sėdyne pareigūnai rado folijos lankstinuką su augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotine medžiaga. Ligoninėje jaunuoliams atlikti tyrimai dėl narkotinių medžiagų vartojimo. Dvidešimt penkerių vairuotojas ir devyniolikos, dvidešimties, dvidešimt trejų bei dvidešimt ketverių metų keleiviai uždaryti į areštinę, o išsinuomotas automobilis pristatytas į saugojimo aikštelę.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti Raseinių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Praėjusį savaitgalį, dėl įtariamą narkotinių medžiagų turėjimo sulaikyti ir du šiauliečiai. Pas 29 ir 18 metų vyrus, Dainų gatvėje, rasti du polietileniniai paketėliai su augalinės kilmės, įtariama narkotine, medžiaga.

Policijos pareigūnai dėkoja neabejingiems piliečiams bei ragina gyventojus, turinčius informacijos apie asmenis, platinančius narkotines medžiagas ar vietas, kur jos platinamos, pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šiaulių apskr. VPK informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us