Raseinių naujienų portalas

Kita

Atsisveikino su vadovais

Balandžio 15 d., startuos naujos kadencijos Raseinių rajono savivaldybės taryba, todėl šiandien Savivaldybės darbuotojai, įmonių ir įstaigų atstovai šiltai atsisveikino su kadenciją baigiančiais rajono vadovais – Savivaldybės meru Algirdu Griciumi, mero pavaduotoja Gitana Rašimiene, administracijos direktoriaus pavaduotoju, atliekančiu direktoriaus funkcijas, Gyčiu Šulinsku.

Už kartu praleistus ketverius puikaus komandinio darbo metus merui ir jo pavaduotojai nuoširdžiai dėkojo Tarybos ir mero sekretoriato darbuotojos, linkėdamos sėkmės naujame gyvenimo etape.

Visam kolektyvui susirinkus Savivaldybės didžiojoje salėje, administracijos vardu G. Šulinskas įteikė rajono vadovams simbolines dovanas ir padėkojo pirmajam tiesiogiai žmonių išrinktam merui A. Griciui už darbingą ir produktyvų kadencijos laikotarpį, kuris nebuvo lengvas – A. Griciui teko atlaikyti teismų maratonus, koalicijų griūtis, dėti daug pastangų, kad sutelktų bendram darbui tiek Tarybą, tiek administraciją. Padėkos žodžiai nuskambėjo ir vicemerei G. Rašimienei, kuri sėkmingai kuravo švietimo, kultūros, socialinius rajono reikalus.

Rajono vadovai savo ruožtu taip pat padėkojo administracijai už bendrą darbą, supratimą, susiklausymą ir linkėjo sėkmingai tęsti pradėtus darbus ir siekti naujų tikslų.

Po atsisveikinimo savivaldybės vadovai kartu su Raseinių miesto seniūnijos seniūnu Artūru Milašausku ir Savivaldybės profsąjungos pirmininke Irma Juknevičiene patraukė į Maironio parką, kur pirmasis tiesiogiai išrinktas meras A. Gricius pasodino atminimo ąžuoliuką.

Algirdas Gricius ir Gitana Rašimienė per savivaldos rinkimus sulaukė žmonių pasitikėjimo – nuo balandžio 15-osios jie tęs darbą kaip Tarybos nariai Raseinių rajono 9-ojo šaukimo savivaldybės taryboje.

Nuotraukos https://www.facebook.com/pg/Raseiniurajonosavivaldybe/photos/?tab=album&album_id=619239488503871

www.raseiniai.lt

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us