Raseinių naujienų portalas

Naujienos

UAB „Raseinių vandenys“ darbuotojai stojo į kovą už direktorių: „Vadovaujant S. Bartkui įmonė pradėjo dirbti pelningai“


Praėjusią savaitę rajono žiniasklaidoje pasirodė publikacijos apie naujų Savivaldybės vadovų, susirūpinimą padėtimi UAB „Raseinių vandenys“. Garsiai išviešinto vizito tikslas – reagavimas į naujieną, kad įmonės direktorius Stanislovas Bartkus, Telšių apylinkės teismo nutarimu vienam mėnesiui nušalintas nuo pareigų.

Naujojo mero, kitų savivaldybės vadovų nuomone, šį įmonė dirba nuostolingai, įtariama neteisėta veikla. Rajono vadovai susitikimo metu įmonės darbuotojus ragino nebijoti, bet kuriuo metu atvirai pareikšti savo nuomonę dėl dabartinės situacijos.

Tačiau įmonės darbuotojai turi kitą nuomonę. Šiandien redakcija gavo dokumentą su 50–ies UAB „Raseinių vandenys“ profsąjungos darbuotojų parašais. Tekste rašoma, kad įmonės darbuotojai nesutinka su Savivaldybės vadovų išreikštais teiginiais. Dokumento tekste jie pažymi, kad būtent Stanislovui Bartkui pradėjus vadovauti „Raseinių vandenims“ ši įmonė pradėjo dirbti pelningai, didėjo darbuotojų atlyginimai.

Mūsų žiniomis, tiek įmonės valdyba, tiek Savivaldybės vadovai, net nelaukdami teisėsaugos sprendimų, planuoja atleisti S. Bartkų iš vadovo pareigų.

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentarai
Naujausi
Seniausi Most Voted
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus
Rinkėja

Įtariamus sukčiavimu- lauk !!!!! Reikia įsivaizduoti kiek būtų dar didesni pelnai,jei „išjungtų” sukčiavimą. Sukčiavimas yra sukčiavimas, nepriklausomai didelis ar mažas. Bautroni, būk vyras, tęsėk pažadus.

Contact Us