Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Tamsoje paskendo Maironio parkas


Vakar raseiniškiai socialinėje erdvėje diskutavo, kodėl Maironio parkas skendi tamsoje. Pasirodo, kad vietinių gyventojų pamėgtame miesto parke, jau nebe pirmą vakarą, visiškai tamsu.

Socialinėje erdvėje miestelėnai diskutavo, gal naujasis meras „išjungdamas“ šviesą parke, taupo naujai mašinai. Šmaikščiai juokavo keturkojų augintojai sakydami, kad dabar norint surinkti, ką palieka jų augintiniai, reikia prožektorių nešiotis.  Buvo pasiūlyta šunelius vedžioti prie „išrinktųjų“ buveinės, gal tada valdžia supras, kad žmonės nori apšviesto, nors ir kas antru stulpu, Maironio parko.

Į diskusiją įsijungė ir krepšinio mėgėjai, kuriuos, šmaikštūs raseiniškiai, tuoj pat apkaltino keliamu triukšmu ir per juos išjungtu apšvietimu.

„Jei kalbėti trumpai ir aiškiai – yra įvykęs elektros tiekimo gedimas, kurį UAB „Raseinių komunalinės paslaugos“ inžinieriai stengiasi pašalinti.  Kol kas atsakymo, kas konkrečiai „trumpina“ ir kodėl neįsižiebia žibintai – nėra. Ką tik kalbėjau su specialistais, jie vardina keletą galimų gedimų ir stengiasi kuo greičiau pašalinti trikdžius,“- į klausimą, kas nutiko Maironio parko apšvietimui, atsakė miesto seniūnas Artūras Milašauskas.

Nuotrauka iš socialinių tinklų

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us