Raseinių naujienų portalas

Kita

Raseinių policijos komisariato pareigūnai ir mokyklų atstovai aptarė aktualius klausimus

Praėjusią savaitę Raseinių rajono policijos komisariato viršininkas Artūras Košikas pakvietė į susitikimą Raseinių rajono ugdymo įstaigų atstovus. Susitikimas surengtas policijos pareigūnų iniciatyva, siekiant suaktyvinti tarpinstitucinį bendradarbiavimą.

Susirinkusieji pasidžiaugė, kad institucijų bendradarbiavimas vyksta gana sklandžiai, didelių problemų nekyla, o įstatymų diktuojamus iššūkius pavyksta bendromis jėgomis įveikti. Tačiau institucijoms būtina bendrauti dar dažniau ir aktyviau.

Susirinkime aptarti policijos pareigūnams ir mokytojams aktualūs klausimai: mokymosi įstaigų saugumas, narkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimas, nepilnamečių smurto, rūkymo ir girtavimo problemos.

Mokyklų atstovai pažymėjo, kad tarpinstituciniu bendradarbiavimu, vieningu ir kryptingu darbu galima pasiekti daug geresnių rezultatų nei dirbdami atskirai. Tai patvirtina ne vienas tarpinstitucinio bendradarbiavimo pavyzdys, tad institucijos turi tapti dar atviresnės, noriai kalbėtis, tartis ir derinti veiksmus.

Susitikime aptartos ne tik problemos iškylančios mokykloje mokslo metų eigoje, bet ir artėjantys vasaros renginiai. Abi šalys aptarė klausimus ir situacijas dėl mokyklos pabaigimo ir išleistuvių švenčių saugumo.

Šiaulių apskr. VPK informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us