Raseinių naujienų portalas

Kultūra

Šv. Onos atlaidai Batakiuose


                 Liepos 28-ąją, Tauragės r., Batakiuose, vyko Šv. Onos tituliniai atlaidai, sukviečiantys visus kraštiečius į bendrą didelę šventę. Tądien, tarp daugelio veiklų, šventinėje programoje įsipynė ir Šiluvos mėgėjų meno teatro kolektyvas „Cinkelis“, suvaidinęs batakiškiams komediją pagal Edmundą Untulį – „Čerauninkės eksperiments“. Juokas, žaismingi žvilgsniai ir garsūs aplodismentai atsistojus– taip žiūrovai salėje atsidėkojo už padovanotą spektaklį, o garsas apie vaidybą, pasak Batakių kultūros namų veiklos organizatorės Vaidos, sklido dar ir vakaro gegužinėje…

VO Šiluvos bendruomenės „Aušrinė“ pirmininkės įpareigotos, Batakiuose surengėme saugaus eismo renginį, kurio metu „testavome“ ar žmonės žino ir laikosi saugaus eismo keliuose taisyklių, ar saugiai elgiasi prie vandens telkinių, viešosiose erdvėse. Ir maži ir dideli gavo šviesą atspindinčių priemonių, kad būtų matomesni keliuose, kad išsaugotų savo ir kitų gyvybes.

Džiaugiamės, kad galime ne tik suteikti žiūrovams gerų emocijų spektaklio metu, bet ir bent nedidele dalele prisidėti prie žmonių saugumo, kelių eismo taisyklių sklaidos.

„Cinkelio“ aktorė ir tarybos narė Justina

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us