Raseinių naujienų portalas

Kita

Ugniagesių savaitgalis: padegta kėdė prie mokyklos, užtrenktų durų rakinimas, kelio dangų valymas po autoįvykių


Praėjęs savaitgalis, buvo labai darbingas Raseinių ugniagesiams. Pagalbos reikėjo ir išnešant sunkiasvorę ligonę, ir gesinant prie mokyklos degančią kėdę, ir likviduojant avarijos padarinius.

Rugpjūčio 23 d., apie 13 val. 18 min. iš Greitosios medicininės pagalbos gautas pranešimas, kad Raseiniuose, Vilniaus g., medikams reikalinga pagalba išnešti sunkiasvorę ligonę. Ligonė (1947 m.) išnešta ir įkelta į GMP automobilį.

Penktadienį, apie 16:48 val. Norgėlų k., budėta nukenksminant sprogmenį. Išminuotojai sunaikino vietoje 105 mm artilerijos sviedinį.

Prieš vidurnaktį, apie 23:45 val. gautas pranešimas, kad Raseiniuose, Vilniaus g., prie mokyklos kažkas dega. Prie pastato sienos degė kėdė.

Šeštadienį, rugpjūčio 24 d., apie 12:01 val. pranešta, kad Ariogalos sen., Stenionių k., šalia kelio A1 Klaipėda–Kaunas kryptimi, dešinėje pusėje, dega kombainas. Vyras laukuose 2 m² plote degino šakas, užgesino pats.

Šeštadienio vakare, 19:03 val., iš Raseinių PGT skyrininko gautas pranešimas, kad atėjęs vyriškis prašo pagalbos atidaryti užsitrenkusias buto duris Pieninės g., viduje ant viryklės paliktas verdantis puodas su maistu. Ištraukiamosiomis kopėčiomis pasikelta iki antrojo aukšto ir pro pravirą langą patekta į buto vidų. Nukeltas puodas nuo viryklės, atidarytos durys ir įleistas buto savininkas.

Po pusvalandžio, 19:32 val., gautas pranešimas, kad Norgėlų k., Akacijų g., kažkas dega, galimai malkinė. Šalia užkurtos šašlykinės buvo užsidegęs degusis skystis. Gyventojai užgesino patys. Išdegė apie 3 m² atviro ploto aplink šašlykinę.

Šeštadienio vakarą, ugniagesiai 2 kartus vyko į autoįvykius. Apie 23:26 val. gautas pranešimas, kad Raseinių r. sav., Šiluvos sen., Bogušiškių k., nuo kelio nuvažiavo lengvasis automobilis, viduje galimai yra žmonių. Nuo kelio buvo nuvažiavęs lengvasis automobilis, prispaustų ir sužeistų žmonių nebuvo, pagalbos nereikėjo.

Apie 22:26 val. gautas pranešimas iš Policijos komisariato, kad Raseiniuose, Jurbarko g. ir Vilniaus g. sankirtoje, reikia nuvalyti kelio dangą po eismo įvykio. 30 m² plote buvo nušluotos duženos, nuplauta važiuojamoji kelio dalis.

Kauno PGV informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us