Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Konservatoriams vietos Kaune nėra. Prieglobstis suteikiamas Raseiniuose


Viešoje erdvėje išplatinta informacija, kad konkursą į UAB „Raseinių autobusų parko“ vadovo vietą laimėjo kaunietis Kęstutis Derliūnas. Pagal galiojančią tvarką, jis dar nėra oficialiai paskirtas šios įstaigos vadovu. Laukiama pažyma iš STT ir tik ją gavus, bus pasirašyta darbo sutartis. Mūsų duomenimis į šią darbo vietą kandidatavo ir keli raseiniškiai, vienas iš jų socialdemokratų atstovas, kitas Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Raseinių sk. narys.

K. Derliūnas, 60 m. ekonomistas doktorantas. Nuo 2015 m. dalyvauja savivaldybių tarybų rinkimuose po Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų vėliava.

K. Derliūnas garbingas UAB „Kauno autobusai“ generalinio direktoriaus pareigas  užėmė vos 9 mėn. (2014 -07-01 iki 2015-03-27).

2015 m. meru tapus V. Matijošaičiui, konservatorius K. Derliūnas pervedamas į UAB „Kauno autobusai“ technikos tarnybą ir paskiriamas vadovu.

Būsimasis UAB „Raseinių autobusų parkas“ direktorius neilgai dirbo ir UAB „Vilniaus viešojo transporto“ technikos vadovu.

Paskutinė K. Derliūno fiksuota darbovietė – privati įmonė, registruota Jonavoje, užsiimanti krovinių gabenimu tarptautiniais ir vietiniais maršrutais.

Tomo Raginos nuotr. „Kauno diena“ 2014



Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us