Raseinių naujienų portalas

Sportas

Lietuvos badmintono taurės varžybos

                      Lapkričio 23 dieną Tauragėje vyko 14-osios Lietuvos badmintono taurės Bj, Cj  ir Dj grupių 4-ojo baigiamojo etapo varžybos. Varžybose dalyvavo 125 sportininkai iš Klaipėdos, Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Tauragės, Šiaulių, Kretingos, Kelmės, Ignalinos, Prienų ir Raseinių.

Raseiniams atstovavo 8 sportininkai. Puikiai sekėsi žaisti Gretai Šukutytei ir Justui Balsiui, kurie Bj grupės mišraus dvejeto varžybose iškovojo 3-ąją vietą. Deividas Paškevičius Bj grupės vaikinų dvejeto varžybose, poroje su Deivydu Žilinsku iš Prienų, taip pat iškovojo 3-ąją vietą.

Susumavus 2019 metų Lietuvos badmintono taurės 4-ų etapų Bj grupės rezultatus Justas Balsys ir Greta Šukutytė mišraus dvejeto kategorijoje užėmė 2-ąją vietą, ir buvo apdovanoti sidabro medaliais.

Susumavus 4-ų etapų Dj grupės varžybų rezultatus Astrėja Nutautaitė merginų vieneto kategorijoje užėmė 3-ąją vietą ir buvo apdovanota bronzos medaliu. O Astrėjos Nutautaitės ir Emilijos Elzbergaitės dvejetas bendroje įskaitoje užėmė 2-ąją vietą ir buvo apdovanotos sidabro medaliais.

Raseinių KKSC direktoriaus pavaduotojas ugdymui Egidijus Šubinas 



Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us