Raseinių naujienų portalas

Kita

Vakar sulaikyti 3 neblaivūs vairuotojai

Liepos 5 d. Raseinių rajono policijos komisariate užregistruoti 4 įvykiai: sulaikyti 3 neblaivūs vairuotojai, užfiksuotas vienas smurto artimoje aplinkoje atvejis.

Vakar apie 15:00 val. Žvirgždžių k. namuose, 37 m. neblaivi (2,51 prom.) moteris, sumušė blaivią 63 m. mamą. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Informuotas specializuotos pagalbos centras. Įtariamoji sulaikyta ir uždaryta į Šiaulių AVPK areštinę.

Apie 11:37 val. Raseinių rajone, Dobrasčio k. 31 m., vyras neturintis teisės vairuoti transporto priemonės ir neblaivus (0,44 prom.) vairavo automobilį BMW 530D. Įtariamasis nesulaikytas.

Apie 14:33 val. Ilgižiukų k. sustabdytas motoroleris, kurį vairavo 31 m. neturėdamas teisės vairuoti ir neblaivus (1,82 prom.) vyras. Įtariamasis nesulaikytas, įteiktas šaukimas atvykti į Raseinių r. PK. Motoroleris nuvežtas į saugojimo aikštelę.

Apie 22:47 val. Švendūnos k., 60 m. neblaivus (2,34 prom.) vyras, vairavo traktorių T-25, 0973VI. Traktorius nuvežtas į saugojimo aikštelę. Įtariamasis iškviestas į policijos įstaigą procesinių veiksmų atlikimui.

Šiaulių apskr. VPK informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us