Raseinių naujienų portalas

Kita

Pasirodo Anglijoje „dingęs“ raseiniškis atsidūrė už grotų

Raseiniškiai jau seniai pasigedo 27 metų Karolio Simanavičiaus. Būta įvairių jo dingimo versijų. Pasirodo tiesa ženkliai paprastesnė. Jaunuolis atsidūrė už grotų.

Informacija iš www.anglija.lt

Jaunas JK lietuvis, apie kurio dingimą Anglija.lt anksčiau rašė, gavo metus kalėjimo už tai, kad mojavo žirklėmis ligoninės priimamajame, skelbia vietos spauda.

27 metų Karolis Simanavičius praėjusią savaitę buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme Liverpoolio karūnos teisme. Remiantis bylos duomenimis, prieš pat vidurnaktį liepos 10 d. buvo Warringtono ligoninės priimamajame ir „kėlė problemų“ slaugėms.

K. Simanavičius atsisakė dėvėti kaukę, šaukė ant slaugių ir darė „kritiškų pastabų“ ir teigė, kad jos atsisako jam padėti, nes jis esą nėra anglas. Vėliau jis prisėdo šalia paciento su ramentais, ėmė tapšnoti sau per galvą ir sakyti, kad yra „išprotėjęs“.

Birželį į JK atvykęs lietuvis tuomet pasiraitojo rankovę ir parodė, kad yra turi žirkles. Nuolatinės gyvenamosios vietos neturinti vyras ėmė rodyti gerklės pjovimo gestą ir sakyti „anglai“. Šalia buvęs pacientas kreipėsi į skyriuje dėl kito atvejo buvusį policijos pareigūną, kuris taip pat anksčiau matė lietuvį vaikštant laukiamajame pirmyn ir atgal ir kalbantis su savimi.

Vienas žmogus sakė, kad anksčiau matė, kaip lietuvis prie įėjimo esą „švirkštėsi narkotikų“.

Kai prie K. Simanavičiaus priėjo pareigūnai, jis „buvo kiek agresyvus“, o apieškomas ėmė trankyti galvą į grindis. Jo džinsų kišenėje buvo rastos žirklės, jis buvo suimtas ir buvo laikomas suimtas iki teismo.

Jis prisipažino kaltu dėl aštraus daikto turėjimo viešoje vietoje, priešinimosi policijai ir viešosios tvarkos pažeidimo. Jis buvo nuteistas rugsėjo 1 d.

Informacija iš www.anglija.lt

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us