Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Savaitgalį netrūko smurto artimoje aplinkoje: anūkė sumušė močiutę, sūnus motiną, sugyventinis – podukrą

Salio 10 d. paryčiais, apie 4 val. ryte, Raseinių rajone į Pramedžiavos kaimą, Žvejų g., atvykusi neblaivi 34 m. moteris sumušė savo 84 m. močiutę. Patikrinimo metu anūkei nustatytas 2,16 promilių girtumas. Medikai senolei nustatė kairės kojos šlaunikaulio sumušimą ir po apžiūros Raseinių ligoninėje, išleista gydytis ambulatoriškai. Įtariamoji uždaryta į Šiaulių AVPK areštinę.

Papušynio kaime Ryto g., namuose 62 m. vyras sumušė sugyventinės 37 m. dukrą. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę. 

Raseiniuose Prūdo g., namuose 49 m. neblaivus (3,31 prom.) sūnus, sumušė 69 m. neblaivią (2,38 prom.) motiną. Nukentėjusioji GMP medikų apžiūrėta įvykio vietoje, į gydymo įstaigas nevežta. Įtariamais uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę

Virgainių kaime, Saulėtekio g., namuose 51 m. neblaivus (2,64 prom.) sūnus, sumušė 78 m. neblaivią (nustatyti nepavyko, neįpūtė į alkoholio matuoklį) motiną. Nukentėjusiąją GMP medikai apžiūrėjo įvykio vietoje, į gydymo įstaigas nevežė. Įtariamais uždarytas į Šiaulių AVPK areštinę. 

Šiaulių apskr. VPK informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us