Raseinių naujienų portalas

Kita

Nuo gruodžio 18 d. važiavimas į Raseinius bus apribotas

Įgyvendinant judėjimą tarp savivaldybių ribojančio Vyriausybės nutarimo nuostatas, įvažiavimas į Raseinius bus apribotas keturiais kontrolės postais.
Dar keturi įvažiavimai į miestą bus blokuoti pastačius atitinkamus kelio ženklus ir užtvaras.  
Vyriausybei sugriežtinus karantino sąlygas, palikti gyvenamąją vietą leidžiama tik esant svarbiai priežasčiai. Į atitinkamą savivaldybę patekti galės tik joje dirbantys, gyvenantys ar nuosavybės turintys asmenys. Taip pat išimtys numatytos vykstantiems į oro ir jūrų uostus, autobusų stotis ar iš jų, laidotuves, dėl sveikatos priežiūros ir kitų būtinųjų paslaugų ar objektyviai pagrįstų priežasčių, kai vykimas neišvengiamai būtinas, taip pat kai vykstama prižiūrėti sergančių ar negalinčių savimi pasirūpinti asmenų.
 
Judėjimo kontrolė vyks nuo gruodžio 18 d. 13 val. iki gruodžio 20 d. 21 val., nuo gruodžio 23 d. 13 val. iki 27 d. 21 val., taip pat nuo gruodžio 31 d. 13 val. iki sausio 3 d. 21 val.  

Raseinių rajono policijos komisariato viršininkas Artūras Košikas informuoja, kad judėjimo kontrolė intensyviau bus vykdoma numatytomis datomis – šventinėmis dienomis ir savaitgaliais. Kitomis dienomis kontrolė vyks mobiliuoju principu, policijos pareigūnai patruliuos ir prižiūrės, kaip laikomasi Vyriausybės nutarimo reikalavimų. A. Košikas viliasi, kad gyventojai atsakingai pažvelgs į susidariusią padėtį, bus sąmoningi ir susilaikys nuo nebūtinų išvykų.    Kontrolės postai įrengti šiose vietose:  
Pušyno g. – Vilniaus g. sankryža;  
Maironio g. 78;  
Vilniaus g. – Žibuoklių g. sankryža;  
Jurbarko g. – Klevų g. – Žvyryno g. sankryža.    
Blokuojami įvažiavimai pasitelkiant draudžiamuosius kelio ženklus ir užtvaras numatyti šiose vietose:
Kalno g. – Bokšto g. – Saulės g. sankryža; 
Žibuoklių g. – Vaižganto g. sankryža;
Stonų g. – Molynės g. sankryža;
Žemaičių g. – Liepų g. sankryža.    
Kilus neaiškumams dėl judėjimo tarp savivaldybių, su policijos pareigūnais susisiekite telefonu 8 700 60 000, darbo dienomis  – nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro. Savaitgaliais ir švenčių dienomis – nuo 8 val. ryto iki 17 val. vakaro.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us