Raseinių naujienų portalas

Kita

Keliuose yra slidžių ruožų

Lietuvos keliuose pirmadienio rytą yra slidžių ruožų, perspėja Automobilių kelių direkcija.

6 valandos duomenimis, sudėtingesnės eismo sąlygos yra pietvakarių ir šiaurės Lietuvoje, čia valstybinės reikšmės kelių dangos su sniego provėžomis, slidžios. Likusioje šalies dalyje pagrindiniai keliai daugiausia drėgni ar sausi, tačiau kai kur yra išlikusių sniego provėžų.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje Lietuvoje yra padengti prispausto arba puraus sniego sluoksniu, provėžoti ir slidūs.

Slidžius ir provėžotus kelių ruožus barsto ir valo bendrovė „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojai raginami atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Rytų ir pietryčių Lietuvoje bei Šilutės rajone silpnai sninga, kitur kritulių nėra. Šiaurės rytų, šiaurės ir šiaurės vakarų Lietuvoje bei pajūryje oro temperatūra nuo 13 iki 18 laipsnių šalčio, likusioje šalies dalyje nuo 17 iki 22 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną vakarinėje šalies pusėje vietomis pasnigs. Vėjas pietų, pietryčių, nestiprus, pajūryje iki 13 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 10 iki 15 laipsnių šalčio, vietomis vakariniuose rajonuose nuo 6 iki 9 laipsnių šalčio.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us