Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Savaitgalį gelbėtojai 11 kartų dirbo vandenyje ar ant ledo

Savaitgalį ugniagesiai gelbėtojai 11 kartų dirbo vandenyje ar ant ledo, vienas žmogus nuskendo, pirmadienį pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD). 

Tragedija nutiko šeštadienio vakarą Kelmės rajone, kai nebeišnėrė į eketę tvenkinyje šokęs vyras. Jo kūnas rastas tik sekmadienį ryte. 

Du į vandens telkinius įlūžę žmonės savaitgalį buvo išgelbėti dar iki atvykstant ugniagesiams, tad pareigūnams teliko surinkti jų daiktus. 

Šeštadienį popiet Raseinių rajone, Norgėlų kaime, į tvenkinį įlūžo žvejojęs vyras, jis išlipo pats ir buvo perduotas medikams. Ugniagesiai gelbėjimo rogėmis pasiekę už 25 metrų nuo kranto paliktus nukentėjusiojo daiktus, surinko juos ir perdavė artimiesiems.

Sekmadienį apie vidurdienį pro šalį ėję žmonės išgelbėjo į Druskonio ežerą Druskininkuose įlūžusį vyrą. Gelbėjimo rogėmis ugniagesiai į krantą partempė 30 metrų atstumu buvusius žvejybos įrankius. 

Taip pat šį savaitgalį gelbėtojai tris kartus traukė į vandens telkinius įlūžusias transporto priemones – keturračius Nevėžyje, ties Panevėžio rajonu ir tvenkinyje Skuodo rajone bei lengvąjį automobilį Varėnos rajone esančiame Glėbo ežere. 

Šiuose įvykiuose žmonės nenukentėjo. 

PAGD primena, kad ant vandens telkinių ledo draudžiama stovėti ar važiuoti transporto priemonėmis, išskyrus atvejus, kai naudojamos žvejybai būtinos transporto priemonės. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us