Raseinių naujienų portalas

Nuomonės

Prekybos tinklo AGROBOND klientai sutaupė virš 17 tūkstančių eurų

Ieškodamas klientams naudingesnių sprendimų, 2020 metais prekybos tinklas „AGROBOND“ pristatė naujovę – lojalumo programą „AGROBOND“. Ši programa šalia to, kas jau įprasta „AGROBOND“ tinklo parduotuvėse – profesionalaus aptarnavimo ir didžiausio originalių atsarginių MTZ traktorių dalių asortimento – leido lojalumo kortelių turėtojams sutaupyti, įsigyjant prekių už mažesnę kainą.

Praėjus metams, prekybos tinklas „AGROBOND“ jau gali pasidžiaugti pirmaisiais rezultatais. Per metus prie lojalumo programos prisijungė 1663 pirkėjai. Jiems suteikta nuolaidų už daugiau kaip 17600 eurų. Toks klientų susidomėjimas šia programa maloniai stebina ir kartu skatina „AGROBOND“ tinklo parduotuves dar labiau pasitempti bei rasti būdų, kaip pasitarnauti savo pirkėjams ir ateityje.

Atsidėkodama už tokį aktyvų dalyvavimą lojalumo programoje, įmonė pratęsia visų „AGROBOND“ lojalumo kortelių galiojimą vieneriems metams nemokamai bei kviečia taupyti ir kitus! Juk tam tereikia vieno – įsigyti lojalumo kortelę ir iš karto imti mėgautis jos teikiama nauda. O tą padaryti itin lengva. Lojalumo kortelės parduodama visose „AGROBOND“ prekybos vietose, įskaitant ir elektroninę parduotuvę www.agrobond.lt!

Plačiau apie lojalumo programą AGROBOND ir jos privalumus skaitykite www.agrobond.lt/lojalumo-programa

Užsk.:21/01/25

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us