Raseinių naujienų portalas

Kriminalai

Taksi vairuotojai – ne tik paveža…

Raseinių policijos Veiklos skyriaus tyrėjus pasiekė informacija, kad jų aptarnaujamoje teritorijoje taksi atlieka ne tik žmonių vežimo, bet ir alkoholio tiekimo paslaugas. Pareigūnai tuo įsitikino kovo 28-osios vakare, kai parduotuvėse pagal Alkoholio kontrolės įstatymą jau buvo pasibaigęs prekybos alkoholiu laikas.

Taksi automobiliu važiavę „keleiviai“ sprendė dilemą, kur tokiu metu būtų galima nusipirkti alkoholio. Taksistas išsprendė problemą – pasisiūlė jo parduoti pats. Nuvykus prie Raseinių mieste, T. Daugirdo gatvėje esančio garažo, 37-erių vyras iš jo atnešė vieną butelį degtinės. Apžiūrėję minėtą garažą, policijos pareigūnai jame rado įvairaus asortimento alkoholio pakuočių – brendžio, degtinės, viskio, putojančio vyno bei alaus.

Toks taksi automobilio vairuotojo elgesys yra neteisėtas, kadangi jis turi leidimą žmonėms vežti, bet ne prekiauti alkoholiu. Pradėta administracinė teisena dėl neteisėto vertimosi komercine veikla neturint licencijos. Už neteisėtas paslaugas taksistui gresia nemaža bauda ir alkoholinių gėrimų konfiskavimas. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us