Raseinių naujienų portalas

Featured Video Play Icon
LaisvalaikisNaujienosRaseinių naujienų tv

Prezidentas sveikina su šventomis Velykomis – linki santarvės ir vienybės

Prezidentas Gitanas Nausėda su sutuoktine Diana Nausėdiene sveikindami su šventomis Velykomis ragina nepasiduoti negandoms, linki santarvės ir vienybės pandemijos išbandymų akivaizdoje. 

„Šventos Velykos visada žadina Atgimimo viltį! Jokios negandos nepajėgios užgožti tos Vilties. Mums visiems dabar labai nelengva. Šiandien mums ypatingai reikia santarvės ir vienybės. Supratimo, kad esame stipri ir kantri tauta. Tauta, kuri atgimsta po sudėtingiausių išbandymų“, – kreipdamasis į gyventojus sakė šalies vadovas.

Jis pabrėžė, kad Velykų rytmetis visada išaušta ir tai visada šviesos rytas.

„Mes nugalėsime, kaip jau nugalėjome daugel kartų mūsų istorijoje. Kovokime vienas už kitą, atsiremkime vienas į kitą, padėkime vienas kitam“, – tvirtino G. Nausėda.

Karantinas Lietuvoje galioja iki balandžio pabaigos. Nuo praėjusio šeštadienio vidurnakčio Lietuvoje taip pat vėl pradėjo galioti draudimas judėti tarp šalies savivaldybių, išskyrus žiedines. Šį draudimą Vyriausybė atnaujino iki balandžio 6 dienos imtinai, siekdama stabdyti COVID-19 plitimą.

Lietuvos vyskupų konferencijos (LVK) teigimu, dėl epidemiologinės situacijos dalyje šalies bažnyčių Velykų pamaldos vyks be žmonių, daugelis bažnyčių pamaldas transliuoti žada internetu. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us