Raseinių naujienų portalas

KultūraLaisvalaikisPramogos

„Įdomiosios atostogos“ atkeliauja į Raseinius: netikėtas Bjelles duetas ir jogos pamoka susirinkusiems

Liepos 2 d. 13:00 val. LRT TELEVIZIJOS „Įdomiosios atostogos“ transliacija įvyks iš Raseinių. Laidos vedėjai Raminta Naujanytė-Bjelle ir Ignas Krupavičius su vietos gyventojais ir svečiais sveikinsis Maironio parke.

Ypatingo populiarumo sulaukusi edukacinė pramoginė laida vaikams tęsia turą per Lietuvą ir šį kartą stebėti tiesioginę transliaciją pakvies raseiniškius. „Įdomiųjų atostogų“ vedėja Raminta Naujanytė-Bjelle susirinkusiems ir televizijos žiūrovams dovanos ypatingą dovaną – savo dainą ji atliks duetu su vienu iš Raseinių moksleivių.

Be jau įprastų „Prototo“ ar „Juodųjų ir baltųjų“ žaidimų su raseiniškiais, transliacijos metu įvyks masinė jogos pamoka su Ieva Čepliauskaite, televizijos žiūrovai turės galimybę susipažinti su Raseinių įžymybėmis, tarp kurių – ir Marcelijus Teodoras Martinaitis.

Tiesioginę „Įdomiųjų atostogų“ transliaciją Maironio parke stebėsiantys raseiniškiai kviečiami pasirūpinti apdangalais nuo saulės ar lietaus, vandeniu ir laikytis Vyriausybės nustatytų karantino reikalavimų.

Organizatorių informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us