Raseinių naujienų portalas

LaisvalaikisPramogos

Pametėte savo telefoną? Atlikite šiuos veiksmus ir jums pavyks jį atgauti

Jei pametėte savo įrenginį, nepanikuokite – net jei niekada neįdiegėte jokių specialių programų, galite jį rasti nuotoliniu būdu. Galite lengvai peržiūrėti apytikslę telefono vietą žemėlapyje ir tuo pačiu metu atkurti telefoną.

Lengviau suprasti vienas kitą, kaip viskas aiškiai išdėstoma:

  • Pagrindinių gamintojų išmanieji telefonai jau turi nuotolinio ryšio ir atradimo funkcijas, kai tik jie įjungiami
  • Jei telefonas pamestas, galite patikrinti, kur jis paskutinį kartą naudotas, ir prireikus užrakinti ar net ištrinti visus jo duomenis
  • Pamestą įrenginį taip pat galite rasti per papildomas programas, įdiegtas šeimos ir vaikų telefonuose, kad galėtumėte patikrinti savo artimųjų buvimo vietą.

Technologijų kompanijos padarė viską, kad sumažintų prarastų telefonų skaičių. Šiandien mobiliuosius telefonus galima apsaugoti pirštų atspaudais, veido atpažinimu ar stipriais slaptažodžiais: vartotojams svarbu naudoti užraktą, antraip informacija apie pamestą mobilųjį telefoną bus prieinama visiems. Jei pametate telefoną, prieš įjungdami ar iškraudami įrenginį, kuo greičiau naudokite tam skirtą paieškos įrankį.

Kaip rasti Iphone telefoną? Ar tai padaryti nebus sudėtinga?

Kaip ir „Samsung“, kai tik pradėsite juo naudotis, „Apple“ kiekviename įrenginyje ras specialią pamestą telefono funkciją. „Find My“ yra visuose įrenginiuose, kuriuose veikia „iOS“ ir „MacOS“ programinė įranga. Jei telefoną pametate, galite jį rasti žemėlapyje. Prisijungę prie „Apple ID“ pamatysite visus galimus įrenginius ir rasite jų vietas žemėlapyje. Telefoną taip pat galite rasti bet kuriame kitame įrenginyje prisijungę prie „iCloud“ svetainės.

Spustelėję” Rasti „norimame įrenginyje, galėsite pamatyti jo vietą ir net kryptį, kaip ten patekti. Šiame lange galite įjungti telefono skambėjimo toną, pažymėkite įrenginį kaip „pamestą“ ir išsiųskite norimą pranešimą jo ekrane. Blogiausiu atveju ištrinkite visą esamą informaciją. „Rasti“ parodys tikslią jūsų įrenginio vietą, taigi, jei jūsų telefonas pamestas, paprastai jį lengva rasti. Kad įsitikintumėte, ar ši funkcija jūsų telefone įjungta, nustatymuose („Settings“) paspauskite ant savo „Apple ID“ vartotojo vardo bei pavardės, pasirinkite „Find My“ ir kitoje skiltyje „Find My Iphone“ įjunkite šią funkciją. Čia aktyvuokite ir funkciją „Find My network“, leidžiančią surasti telefoną net, kai jis neprijungtas prie interneto bei neužmirškite įjungti „Send Last Location“ tam, kad būtų fiksuojama paskutinė vieta prieš įrenginiui visiškai išsikraunant.

Papildoma „iPhone“ apsaugos nuo vagystės ypatybė yra ta, kad visiems „iPhone“ telefonams reikia ne tik įrenginio slaptažodžio, bet ir „Apple ID“ slaptažodžio prieš ištrinant informaciją ar iš naujo nustatant gamintojo duomenis, todėl labai sunku perparduoti ar perduoti įrenginį bet kam kitam. 
Po pametimo jus gali dominti Iphone 12 Pro remontas, Iphone 12 Pro Max, dėl to nesidrovėkite, kreipkitės ir jūsų telefonu bus pasirūpinta.

Užsk: Nr.: 2021-10-18

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us