Raseinių naujienų portalas

Kriminalai

Vyriškis iš namų prekiavo lenkiška degtine

Gegužės pabaigoje Raseinių policijos Veiklos skyriaus pareigūnai vykdė prevencines priemones rajone. Pagal turimą policijoje informaciją, buvo patikrintas vienas asmuo, kuris galimai vertėsi nelegalia veikla. Visgi, policijos pareigūnų darbas davė teigiamų rezultatų. Pasitvirtino tai, kad Raseinių rajono gyventojas iš savo gyvenamosios vietos pardavė vieną butelį degtinės „ZUBROWKA BIANKA“ 0,5 litro talpos. Prasižengėlis pripažino, kad jis apsilankusiems asmenims pardavė butelį degtinės pavadinimu „ZUBROWKA BIANKA“. Policijai žinomas pažeidėjas patvirtino ir tai, kad jis žinojo, jog negalima prekiauti alkoholiu be tam skirtos licencijos.

Vyriškio namuose buvo rasta ir daugiau šios rūšies alkoholinių gėrimų, todėl pareigūnams teko paimti visus 10 vienetų po 0,5 litro talpos butelių degtinės.

Lietuvos Respublikos Administracinių nusižengimų kodekso 127 straipsnis numato draudimus verstis neteisėta komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla. Pažeidėjas neišvegs taikomos baudos nuo trijų šimtų devyniasdešimt iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų. Už šio straipsnio numatytą administracinį nusižengimą raseiniškiui bus skirtas ir turimo alkoholio konfiskavimas.

Darius Jonaitis
Šiaulių apskr. VPK Raseinių r. PK VS vyriausiasis tyrėjas

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us