Raseinių naujienų portalas

Kriminalai

Raseinių rajone ugniagesiai gesino 20 tonų rapsų ir 150 rulonų

02:36 val. gautas pranešimas, kad Raseinių r. sav., Pagojukų sen., Pikčiūnų k. dega grūdų džiovykla su rapsais. Grūdų džiovykloje smilko apie 20 tonų rapsų. Džiovykla yra 12 m aukščio, sujungta su 4 didelėmis talpyklomis/elevatoriais. Rapsai buvo išleidžiami, perkraunami ir perliejami vandeniu. Gesinimui pasitelkta ir ūkininko technika: krautuvas ir grūdų sraigtinis transporteris.

04:07 val. gautas pranešimas, kad Raseinių r. sav., Nemakščių sen., Pagojo I k.šalia tvarto dega šiaudai, tvarte 400 galvijų. Praneša savininkė, pasitiks. Pajėgoms atvykus atviros ugnies nebuvo. Smilko apie 200 rulonų šieno. Gaisro metu išardyta ir perlieta vandeniu apie 150 rulonų. Krautuvas perkrovė apie 90 rulonų į atskirą krūvą. 130 rulonų liko nesugadinti. Išgelbėta už 1 m. stovėję 170 šiaudų rulonų. Išgelbėta už 9 m. stovėjusi ferma. Dirbo du teleskopiniai krautuvai.

13:21 val. gautas pranešimas, kad Raseinių r. sav., Viduklės sen., Vailabų k. važiuojant link kaimo laukuose dega šiaudai. Galėjo užsidegti nuo kombaino. Praneša kombaino vairuotojas. Jau atvira liepsna. Apie 30 a plote degė šiaudai.

20:57 val. gautas pranešimas, kad Raseinių r. sav., Medelyno g. vartuose užstrigo stirna. Stirna buvo užstrigusi metaliniuose vartuose. Panaudojus kampinį šlifuoklį stirna buvo išlaisvinta. PGP pabudėjo kol atvyko medžiotojų atstovas.

Kauno PGV informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us