Raseinių naujienų portalas

LaisvalaikisPramogos

Grimuotoja pataria, kaip patiems susikurti siaubą keliantį grimą Helovinui (video)

„Helovino vakarėliai Lietuvoje vis labiau populiarėja, o kartu su jais auga ir įspūdingų bei šiurpą keliančių grimų paklausa. Šis laikotarpis – tikra atgaiva širdžiai kūrybinių idėjų nestokojantiems vizažo bei grimo meistrams, kurie specialių priemonių pagalba gali pakeisti žmogų neatpažįstamai ir patys išlaisvinti kūrybiškumą,“ – sako grimo paslapčių Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centre besimokanti Diana Miliauskienė.

Ne vieną tarptautinį grimo konkursą laimėjusi Diana pasakoja, kad profesionaliam grimui sukurti reikalingos ne tik specialios grimo bei kosmetikos priemonės, bet ir įgudusi ranka. „Kuriant pjautines ar šautines žaizdas, nudegimus, randus, nubrozdinimus, kitus sužalojimus reikia išmanyti skirtingas technikas ir gebėti pasirinkti tinkamas priemones – nuo dirbtinio kraujo iki tinkamos akvarelės, vaško, latekso ar silikono. Svarbu žinoti ir veido anatomiją, kad visas rezultatas atrodytų kuo natūraliau“, – pasakoja Diana ir priduria, kad būtent įvairūs kūno sužalojimai yra labai populiarūs tarp Helovino grimų. Taip pat kasmet tarp populiariausių išlieka skeletai, zombiai, vampyrai, raganos bei įvairių filmų personažai – klounas Pennywise, Maleficent, Džokeris, Adamsų šeimynėlė ir kt.

Ne vieną tarptautinį grimo konkursą laimėjusi Diana pasakoja, kad profesionaliam grimui sukurti reikalingos ne tik specialios grimo bei kosmetikos priemonės, bet ir įgudusi ranka.

Anot grimuotojos, pasipuošti Helovinui galima ir be profesionalo pagalbos. Kaip patiems namuose susikurti šiurpulingą grimą Diana demonstruoja video pamokoje. Jums prireiks vos kelių priemonių – baltos ir juodos spalvos kreminių grimų, baltos pudros balto grimo fiksavimui, juodo pigmento fiksavimui juodo grimo, dirbtinio kraujo ir blizgių akučių papuošimui. Šias priemones galite rasti specializuotose kosmetikos parduotuvėse. Kviečiame išbandyti!

Informaciją teikia:

Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us