Raseinių naujienų portalas

Sportas

Atviras ringas Pantera „Žalgirio Taurė”

Spalio 23 d. Jurbarke įvyko MMA varžybos, kurių organizatorius – sporto klubas „Pantera“, partneriai Jurbarko savivaldybė, Lietuvos sporto draugija Žalgiris ir LMMAF.  Varžybose dalyvavo 116 dalyvių iš 22 Lietuvos sporto klubų. Galime pasidžiaugti, kad į Jurbarką dalyviai atvyksta kaskart vis iš daugiau miestų: Vilniaus, Kauno, Jonavos, Klaipėdos, Šiaulių, Tauragės, Mažeikių, Raseinių ir t.t. MMA sportas tampa vis populiaresnis, tai rodo didėjantis dalyvių skaičius. Galima drąsiai teigti, kad MMA kovos menas yra įdomus ne tik sportininkams. Gražios ir techniškos dvikovos pritraukia vis daugiau kovos menais besidominčių žiūrovų. Renginys dėl Covid pandemijos vyko be žiūrovų, todėl kovos buvo transliuojamos tiesiogiai per LMMAF puslapį.

Varžybos buvo puikus pasiruošimas artėjančioms varžyboms – Lietuvos MMA čempionatui, kuris vyks jau š. m. lapkričio 27 d. ir tarptautiniam IMMAF turnyrui Atėnuose, Graikijoje lapkričio 21 d., į kurį vyks du Lietuvos MMA federacijos sportininkai.

Patarimai prieš laukiančią kovą

Atvirame ringe Pantera „Žalgirio Taurė“ kovos vyko pagal MMA ir K-1 disciplinas. Vaikai, jaunimas ir suaugę kovojo dviejuose MMA narvuose.  Daugiausiai emocijų sukėlė  mergaičių kovos, kurios buvo labai aktyvios ir permainingos. Puikiai pasiruošę buvo ir gražią techniką parodė jauniausieji MMA sportininkai, atkakliai siekė pergalės nenusileisdami suaugusių sportininkų kovoms. Vyko ir sunkiasvorių kovos + 100 kg, kurios visada palieka gražų įspūdį. Sveikiname visus sportininkus ir linkime gero pasiruošimo svarbiausioms metų varžyboms – Lietuvos MMA čempionatui.

Susumavus visus rezultatus pagrindinė „Žalgirio taurė“ atiteko šeimininkams – sporto klubui „Pantera“, antroji vieta –  sporto klubui „Faiteris“, trečioji vieta – Vilniaus sporto klubui „ValeTudo MMA Akademija”. Organizatoriai dėkoja visiems sportininkams ir treneriams už kantrybę ir MMA sporto lygio kėlimą. Taip pat Jurbarko sporto klubas „Pantera“ dėkoja auklėtiniams, kurie prisidėjo savo darbu ruošiantis varžyboms ir joms pasibaigus. Dėkojame už paramą Jurbarko rajono savivaldybei, Lietuvos sporto draugijai Žalgiris.  Taip pat didelė padėka varžybų teisėjams už darbą skaičiuojant dalyvių taškus ir norą bei pastangas saugoti sportininkų sveikatą.

Sporto klubo Pantera rezultatai:
Kajus Balijonas iki 44  kg, iki 14 m. MMA – I vieta
Lijana Lipinskaitė  iki 66  kg,  suaugusieji MMA – I vieta

Lijanos Lipinskaitės pergalė


Aidas Veryga iki 77  kg,  suaugusieji MMA – I vieta
Rugilė Damašauskaitė iki 70  kg, iki 18 m.  MMA – II vieta

Rugilės Damašauskaitės kovos akimirka


Kajus Pažereckas iki 52  kg, iki 14 m. MMA – I vieta
Eimantas Rukšnaitis iki 31  kg, iki 12 m. MMA – II vieta
Pavelas Majauskas iki 61  kg, iki 18 m. MMA – II vieta

Pavelo Majausko kovos akimirka


Pavelas Majauskas iki 56  kg, iki 18 m. K-1 – II vieta
Milanas Majauskas iki 61  kg, iki 18 m. K-1 – III vieta
Domas Grigas iki 44 kg, iki 12. MMA – III vieta
Kornelijus Bruno  iki 77  kg, iki 18 m.  MMA – II vieta
Justas Kavaliauskas  iki 37 kg, iki 14 m. MMA – II vieta
Aironas Šimaitis  52  kg, iki 14 m. MMA – II vieta
Gustas Simanauskas  57  kg, iki 14 m. MMA – I vieta
Justas Maslauskas   57  kg, iki 14 m. MMA – II vieta

Klubo klubo „Pantera“ informacija

Trumpas turnyro video –https://www.facebook.com/LithuanianMmaFederation/videos/202803185322181

http://www.klubaspantera.lt/

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us